Folgen  

Dag 1: Oostakker-Alveringem

von ivan.sey den Samstag 31 Juli 2021 22:39

We startten deze ochtend met wat onwennigheid: in pakjes van Compostella 2020 fietsen we volledig de verkeerde kant op… De tocht naar Noord-Spanje is, met ‘dank’ aan het covidbeest,  noodgedwongen omgedoopt tot  een serieuze Ronde Van Vlaanderen, met een bezoek aan de vijf provincies van ons schone Vlaamsche Land.

Na een mooi openingsmoment van Bompie startten we onder de aanmoediging van heel wat trouwe fans richting Alveringem. Een tocht doorheen het vlakke Oost- en West-Vlaanderen, met hier en daar wat geburrel van plaatselijk rundvee, een Buumratte en synchroon symfonisch gezang van fietsgps’en brengt ons al gauw naar Leffinge, waar Fré en Ivan ons opwachtten met een uitgebreide bevoorrading.

Daarna nog een tochtje waarbij de tegenwind deze Compostellatrappers uit elkaar wil halen, maar tevergeefs: vooraleer we het goed en wel beseffen, landen we in Mout- en Brouwhuis De Snoek voor wat welverdiend gerstenat. Rit 1 is een feit! Tot morgen!

|

Kommentare

lilidewilde (Niederländisch)

Een mooie start van de ronde. Mooie foto's en wat een catering. We zullen ons best mogen doen als de mannen terug thuis zijn. Bedankt voor de goede zorgen, het verslag en de foto's. Zo kan het thuisfront goed volgen.

vor 2 Jahren - Nicht zutreffend

Ann De Vos (Nicht eingeloggter Benützer!) (Niederländisch)

Gestart met een welverdiend zonnetje na zoveel weken/maanden van voorbereiding ( voor sommigen althans😜). Bedankt aan de catering om voor onze mannen te zorgen. Ook een dankuwel voor de mooie foto’s. Veel succes nog met, hopelijk, niet teveel regen vandaag.

vor 2 Jahren - Nicht zutreffend

Dirk Van Driessche (Nicht eingeloggter Benützer!) (Niederländisch)

Goed begonnen is half gewonnen...

vor 2 Jahren - Nicht zutreffend

Greta Carnoy (Nicht eingeloggter Benützer!) (Niederländisch)

Leuk verslagje van de eerste rit! En mooie sfeerfoto’s! Smeer de beentjes maar in vandaag voor enkele klimmetjes op weg naar Oudenaarde! Veel fietsplezier vandaag!

vor 2 Jahren - Nicht zutreffend

Claudine De Baere (Nicht eingeloggter Benützer!) (Niederländisch)

Toch gestart. Tof verslag en foto's. Erbij zijn gisteren zou te emotioneel voor me geweest zijn. Maar ik volg, al is het ditmaal niet in de volgwagen...
Veel plezier, en hopelijk wat beter weer binnenkort !

vor 2 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion