Suivez  

Dag 1: Oostakker-Alveringem

par ivan.sey le samedi 31 juillet 2021 22:39

We startten deze ochtend met wat onwennigheid: in pakjes van Compostella 2020 fietsen we volledig de verkeerde kant op… De tocht naar Noord-Spanje is, met ‘dank’ aan het covidbeest,  noodgedwongen omgedoopt tot  een serieuze Ronde Van Vlaanderen, met een bezoek aan de vijf provincies van ons schone Vlaamsche Land.

Na een mooi openingsmoment van Bompie startten we onder de aanmoediging van heel wat trouwe fans richting Alveringem. Een tocht doorheen het vlakke Oost- en West-Vlaanderen, met hier en daar wat geburrel van plaatselijk rundvee, een Buumratte en synchroon symfonisch gezang van fietsgps’en brengt ons al gauw naar Leffinge, waar Fré en Ivan ons opwachtten met een uitgebreide bevoorrading.

Daarna nog een tochtje waarbij de tegenwind deze Compostellatrappers uit elkaar wil halen, maar tevergeefs: vooraleer we het goed en wel beseffen, landen we in Mout- en Brouwhuis De Snoek voor wat welverdiend gerstenat. Rit 1 is een feit! Tot morgen!

|

Réactions

lilidewilde (néerlandais)

Een mooie start van de ronde. Mooie foto's en wat een catering. We zullen ons best mogen doen als de mannen terug thuis zijn. Bedankt voor de goede zorgen, het verslag en de foto's. Zo kan het thuisfront goed volgen.

il y a 2 ans - Inapproprié

Ann De Vos (Utilisateur non connecté ! ) (néerlandais)

Gestart met een welverdiend zonnetje na zoveel weken/maanden van voorbereiding ( voor sommigen althans😜). Bedankt aan de catering om voor onze mannen te zorgen. Ook een dankuwel voor de mooie foto’s. Veel succes nog met, hopelijk, niet teveel regen vandaag.

il y a 2 ans - Inapproprié

Dirk Van Driessche (Utilisateur non connecté ! ) (néerlandais)

Goed begonnen is half gewonnen...

il y a 2 ans - Inapproprié

Greta Carnoy (Utilisateur non connecté ! ) (néerlandais)

Leuk verslagje van de eerste rit! En mooie sfeerfoto’s! Smeer de beentjes maar in vandaag voor enkele klimmetjes op weg naar Oudenaarde! Veel fietsplezier vandaag!

il y a 2 ans - Inapproprié

Claudine De Baere (Utilisateur non connecté ! ) (néerlandais)

Toch gestart. Tof verslag en foto's. Erbij zijn gisteren zou te emotioneel voor me geweest zijn. Maar ik volg, al is het ditmaal niet in de volgwagen...
Veel plezier, en hopelijk wat beter weer binnenkort !

il y a 2 ans - Inapproprié

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion