Follow  

Feestavond Brugse Racers

by voorzitter on Thursday 6 December 2012 16:12

Op zaterdag 2 maart 2013 organiseren de “Brugse Racers” een feestavond om onze clubkas wat te spijzen!

Wees gerust, als u deelneemt aan deze avond zal u ook geen tekort hebben aan spijs (en drank!). In samenwerking met restaurant Poortershuyze te Sijsele, serveren wij vanaf 20 uur warme beenham à volonté. Uiteraard heeft u ook keuze uit het ruime groente- en aardappelbuffet!

We gaan uiteraard niet overhaast te werk, want we starten vanzelfsprekend met een aperitief om de maag wat open te zetten. Iedereen

is welkom vanaf 18:30u.

Heeft u na de maaltijd nog wat dorst? Geen probleem, de bar blijft nog wel een tijdje open en misschien kan u ondertussen al eens kijken welke prijs u heeft gewonnen met de reuzetombola!

Samen met u zullen we er een geweldige avond van maken! Inschrijvingen voor de avond bedragen 18,50€ per persoon (Aperitief + beenham en groentebuffet à volonté). We raden u wel even aan om uw kaarten reeds in voorverkoop aan te kopen, want de plaatsen zijn beperkt.
Binnenkort kan u kaarten in voorverkoop verkrijgen via de leden van de wielerclub of bij enkele sponsors (De Peerdeblomme, De Smisse en Fietsen Cis).

Alle "Brugse Racers" hopen alvast op uw komst! Zeg het alvast voort!!!
Tot de 2de maart….

Add comment

archive

  • Feestavond Brugse Racers on Thursday 6 December 2012 16:12
More…

Catena : the one stop cycling community

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion