Follow  

Ga mee naar het WK in Firenze

by Bernard(nl) on Thursday 19 September 2013 10:56

In september vindt in Firenze het WK wielrennen plaats. Vorig jaar kon Philippe Gilbert de overwinning verzilveren maar wie zal er dit jaar de regenboogtrui te pakken krijgen? Ontdek het zelf in Firenze langs het parcours!
Ga naar het WK in Firenze vanaf € 499 p.p. van 27 tot 29/9/2013

Inbegrepen:

Vluchten met Jetairfly heen en terug Brussel-Firenze, alle taksen en catering aan boord
Transfers luchthaven-hotel-luchthaven
2 nachten hotel in kamer en ontbijt
Transfer naar de start in Lucca en naar Firenze op parcours. Aansluitend na afloop wedstrijd transfer naar luchthaven
Begeleiding tijdens de hele reis
Basis annulatieverzekering

Vrijdagmiddag vertrek je in Brussel met Jetairfly naar Firenze. Na een korte vlucht word je naar Hotel Europa of het Sheraton hotel gebracht.


Na een heerlijk ontbijt op zaterdag is er tijd om het prachtige Toscaanse Firenze te bezoeken. De stad is een waar openluchtmuseum van de renaissanceperiode. Nergens anders ter wereld vind je zoveel gebouwen en kunstwerken uit deze periode. Buiten de typische Italiaanse kerkjes en pleintjes kan je er ook vele musea vinden. De rijkdommen van de Medici-familie zoals het bekende Palazzo Vechio, Palazzo Pitti en de prachtige Boboli-tuinen zijn zeker ook een bezoekje waard!

Voor wie graag meer wielrennen beleeft, staan er op zaterdag ook twee wedstrijden geprogrammeerd:

-Mannen Junioren-wedstrijd over een afstand van 140KM, met vertrek in Montecatini Terme (08H30) en aankomst in Firenze (Firenze Mandela Forum, aankomst verwacht vanaf 11H25)

-Vrouwen Elite wedstrijd over een afstand van 140KM, met vertrek in Montecatini Terme (14H00) en aankomst in Firenze (Firenze Mandela Forum, aankomst verwacht vanaf 17H46).


Op zondag trek je na een stevig ontbijt in groep naar Lucca, waar de Elite van het WK zal starten. Na de start in Lucca brengt de bus je terug richting Firenze waar je het WK verder kan volgen op de plaatselijke parcours.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu in je Jetaircenter!

meer info : http://www.jetaircenter.be/wk-wielrennen

|

Add comment

archive

More…

Post a message   Load more  

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion