Folgen  

Palmares!

von Scott foil 2013 den Samstag 9 März 2013 21:16

Juli 1987; 8 daagse naar Lourdes 1850 km

Juli 1990; 12 daagse naar Santiago de Compostella 2150km(Esp.)

Juli 1997; 12 daagse naar Rome 1790 km

Juli 2000; 12 daagse naar Santiago de Compostella(Esp.)2200 km

Juli 2006; 8 daagse naar Lourdes 1850 km

September 2011 14 daagse fietstocht naar Santiago de Compostela 2317 km

25 x L.B.Luik 225km, 10x Waalse pijl 200km, 2x Schelde prijs Schoten 200km,

8 x R.v. Vlaanderen 2x 265km 140km,3 x Gent- Wevelgem, 4 x Amstel Goldrace 240km, 5 x Ventoux
1 x Tourmalet, 1 x Gottard, 2x Salzburgerradmarathon Oostenrijk 200km, 2x goud bij V.W.B. 2012 Eeklo - Zierikzee - Eeklo 200km, 2013 Eeklo-zierikzee-Eeklo 185 km, enz.


Begonnen met 't wielertoerisme in 1971!! Kilometerstand op
31/12/2012 = 366249 km.

Kommentare

Cate (Niederländisch)

Hey Scott,
chapeau !!! Ben jij in 12 dagen naar Santiago gefietst zeg. Heb jij dat alleen gedaan of in groep?

groetjes,
Cate

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Scott foil 2013 (Niederländisch)

Hey Cate,

Ik ben 2x in 12d naar Santiago gefietst met 'n groep en 1x in 14d ook in groep. Naar Lourdes en Rome ook telkens met 'n groep.

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion