Folgen  

NIEUW ! : Shimano fietscamera

von Bernard(nl) den Dienstag 4 Februar 2014 18:57

De waterdichte CM-1000 biedt jou als fietser de mogelijkheid om je sportieve prestaties op een hoge resolutie vast te leggen. Deze geavanceerde CM-1000 sport camera van Shimano is zowel eenvoudig als veelzijdig. De lens en image sensor technologieën maken het mogelijk om in alle omstandigheden scherpe HD-films en foto’s van hoge kwaliteit te maken.

De heldere F2.0 lens is dan ook geschikt om te filmen bij weinig licht, waardoor zelfs je fietsritten in het bos goed te filmen zijn. De camera weegt inclusief batterij en lensdop slechts 86 gram, heeft een gestroomlijnd ontwerp in een zakformaat van 44x70x30 mm. Misschien wel het grootste voordeel van deze compacte camera is de waterdichtheid. De CM-1000 is tot 10 meter waterdicht zonder het gebruik van accessoires zoals een waterdichte ombouw. De camera kan overal op de fiets of helm geplaatst worden!

De CM-1000 maakt gebruik van WiFi met iOS en Android apps voor mobiele apparaten om live-afspelen, video afspelen, opname framing en het op afstand instellen van de camera mogelijk te maken. Uniek aan de CM-1000 is dat het apparaat zowel ANT+ als ANT draadloze verbindingen over kan brengen naar fietscomputers en accessoires zoals de nieuwe Shimano Di2 D-Fly draadloze unit om de fietsprestaties weer te kunnen geven in de opgenomen video’s.
Deze camera stelt je in staat om de meest fantastische fietsritten te herbeleven, te analyseren en je eigen prestaties te verbeteren.

|

Kommentare

Jan (Niederländisch)

Die Di2, betekent dat dan dat ge op de video kunt zien wanneer ge schakelt, als ge Di2-versnellingen hebt? Dat zou wel een nieuwe hype kunnen worden: kijken wie op de grote molen de bulten van de Vlaamse Ardennen bedwingt. 😊

vor 10 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion