Le Pont Collin

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

neerlandés

Uw vakantiewoning in de Ardennen
De vakantiewoning is rustig gelegen op een 3-tal km buiten het dorpje Willerzie ten zuid-westen van België op wandelafstand van Frankrijk. De natuurrijke omgeving biedt voor ieder wat wils en ook de woning zelf is voorzien van alle moderne gemakken.

Kom tot rust in Le Pont Collin
De woning heeft in het verleden dienst gedaan als hotel/restaurant en is sinds 2012 gerenoveerd. De vakantiewoning telt nu 6 kamers, een ruime woonkamer met salon tv en dvd-speler, een eethoek en een open keuken die voorzien is van alle toestellen.
In de wijde omtrek rondom de woning vind je ongerepte natuur met waterbronnen, rotsen, vijvers enzovoort. Zowel natuurliefhebbers, mensen die tot rust willen komen als sportievelingen komen aan hun trekken in Le Pont Collin. Bovendien vind je op slechts 8km een bakker, artisanale slager en een supermarkt zodat je zeker niets tekort komt tijdens je verblijf.

Faciliteiten
In de woning is er naast de dvd-speler ook TV Vlaanderen voorzien en kan je ook genieten van gratis wifi. Schijnt het zonnetje? Trek dan de tuin in waar je kan genieten van het ruime terras of een balletje kan gooien op de petanquebaan. Aan de overkant van de straat vind je een visvijver met stromend water waar je lekker rustig kan vissen.
De liefhebbers kunnen binnen terecht voor een potje darts of om een boek te lezen bij het knisperend vuur van de houtkachel.

http://www.lepontcollin.be/

Dirección

Rue Pont Collin 2 5575 Willerzie

Zoom

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

neerlandés

Zit u nog met vragen? Wenst u graag nog wat meer info over uw verblijf of de mogelijkheden in de omgeving? Stuur ons dan een berichtje en wij bezorgen u zo snel mogelijk een antwoord op uw vragen.

Kevin Miltau
Rue Pont Collin 2
5575 Willerzie
0478 09 83 34
pontcollin@lepontcollin.be

Last edit: hace 7 años por Kevin Miltau

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion