Seguir  

Passo Dello Stelvio 2015 (2)

por Heerser el jueves 11 junio 2015 21:34

Passo Dello Stelvio 2015

Na een goede nachtrust en een goed ontbijt heb ik mij klaar gemaakt om vandaag 2 kleinere cols in de buurt te gaan doen nl. Forte di Oga en Bormio2000.

Forte di Oga

Is een klim van 7 km met een gemiddeld stijgings% van 7,6% en max. 14%. Klim gaat redelijk goed, alleen dat het weer zweten is met een paar pittige stukken. Na de top bereikt te hebben nog een stuk offroad doorgereden naar het fort, knappe foto's genomen en dan terug naar de volgende klus - Bormio 2000.

Bormio 2000

Na een lekkere afdaling zetten we richting Bormio 2000, een tussenstop aan mijn hotel waar ik een banaan en wat drinken binnen speel zet ik mijn weg verder naar de top. Is een klim van 9,8 km met een gemiddeld stijgings% van 7,5% en max. 10% alhoewel ik meer heb vastgesteld met mijn garmin. Zoveel te langer dat ik klim zoveel te beter word mijn gevoel. Op de top nog wat foto's genomen en dan terug naar het hotel. In de namiddag ben ik mijn goodiebag gaan ophalen, lekkere pasta gaan eten en daarna een sauna. Was weer een leuke dag afgesloten met lekker diner en natuurlijk flesje wijn, Salute.

|

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion