tacx

il: 5.2.2015 da Agostinho

ciclismo

dati di allenamento

Distanza 12.24 km
Durata 01h 45m 44s
Velocità media 6.95 km/h
Altimetri 0 m
Calorie bruciate 608 kCal

Condizioni di allenamento

Soort training : Mortirolo on Tacx /
Av HR : 145/
Max HR : 166/
Kcal : 1182/
Kcal/hr : 671/
Kcal/km : 97/
gem. vermogen : 193Watt /
Max vermogen : 305Watt /
Watt/kg 2,71
Gem. trapfr. 58/
Max. trapfr. 104/
Gevoel : 9/10

Media

Commenti

Charles DELHAYE (olandese)

Ja mooi,das het voordeel als ge zo gesteld zijt he,ge zijt overal geweest zonder het huis te verlaten....alleen de omgeving moet ge wel missen natuurlijk!

5 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

Absoluut niet Charles. Je kan genieten van die omgeving, al is het maar op het scherm. Is natuurlijk niet hetzelfde.... maar toch.

5 years ago - Inappropriato

Heerser (olandese)

Patrick, ik dacht dat jij de Mortirolo een zware coll vond?
Via welke zijde heb je hem omhoog gereden?
Dit jaar tijdens Passo Stelvio staan de 3 zijden op het programma met als toetje de titel van King of the Mortirolo.

5 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

Is inderdaad ook zware kost. Een uur en drie kwart aan net geen 7/hr. kan je zeker geen herstelritje noemen. De gemiddelde wattage liegt er dan ook niet om. Alhoewel ik qua hartslag wat overschot had. Met een pols van 145 zat ik nog 11 slagen onder mijn overslag. Maar de benen moeten ook nog meewillen en dat zat er niet echt meer in. Op het einde heb ik een paar keer kunnen versnellen, maar dat waren losse flodders. Hartslag schoot zo de hoogte in. Terug gaan zitten was het enige alternatief. Maar... toch een goede training. Op de film vertrokken vanuit Mazzo di Valtellina. Volgens Climbbybike de moeilijkste zijde. Was heftig. Kilometers lang zag ik percentages tussen 15 en 18% op mijn scherm. Later volgende week staat de Stelvio op het programma. Dan heb ik de drie beklimmingen op de cd gereden. Benieuwd wat dat gaat worden.

5 years ago - Last edit: 5 years ago - Inappropriato

Heerser (olandese)

Normaal gezien is dat de moeilijkste en je ziet daar hoge percentages, via Monno vond ik ook redelijk zwaar maar toen had ik de Gavia al in de benen, dit jaar gaan we normaal gezien de 3 kanten doen op 1 dag om alzo King off the Mortirolo te worden.

5 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

Bij deze wens ik je alle succes. Voor mij hoeft dat soort zaken niet meer. Ik ben al best tevreden als ik op een berg geraak.

5 years ago - Inappropriato

Heerser (olandese)

Laat het me anders zeggen, zodra het goed gevoel bergop weg is dan zullen deze zaken wel vanzelf stoppen. Tot dan ga ik pakken wat kan. Een dag later is er "Gran Fondo 3 passi" en deze zou ik ook graag afhandelen.

5 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

Ik had het wel begrepen. Zolang je blijft trainen zal dat goed gevoel wel blijven en kan je veel bereiken. Wat ik wou zeggen is dat ik het allemaal wat op mij af laat komen. Ik zal mij ook nog wel eens laten verleiden om links of rechts de handschoen op te nemen, maar dan op mijn tempo. Ik heb verleden jaar geen echt gekke dingen gedaan en heb me nooit zo goed gevoeld. Ik denk meer aan genieten dan aan prestaties leveren. Natuurlijk moet jij nog voor prestaties gaan. Toen ik jouw ouderdom had dacht ik daar ook zo over.

5 years ago - Inappropriato

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB