segui  

Vietnam, dag 05: Việt, “sleep”, ride, repeat

da Jan il Sunday 7 April 2019 18:24

Dinsdag 2 april 2019: Phố Ràng – Yên Thế

“Meer van dat!” is niet hetgeen mijn reisgenoten me vroegen, maar het is toch hetgeen ze krijgen. Niemand die gisteren morde, dus doen we verder op de ingeslagen weg. Met dien verstande dat we alsnog een andere weg inslaan. Omdat ik zoals gezegd (onterecht) bang was voor drukte op de QL70, had ik enkele dagen geleden de aangepaste route aangepast om een provinciale weg te nemen. Die is inderdaad nog rustiger, en weer mooi.

Veel valt er niet te zeggen, behalve dat de eindhalte goed meevalt. Na twee overnachtingen in erg spaarzaam uitgeruste etablissementen van niet het hoogste niveau, zullen we vannacht kunnen uitrusten in eentje van niet het laagste niveau. Beter nog, het Ánh Dương hotel is dik oké voor Vietnam, met een hip ogende maar Engels onmachtige uitbater. Én een hip ogende koffiezaak naast de deur. Hoezee! (Met ook daar niet veel Engelsmachtigheid, behalve –gelukkig– op de menukaart.)

Routedetails voor de geïnteresseerden

De QL70 volgen en dan afslaan naar de provinciale weg, langs de Chay-rivier. Onderweg voldoende bevoorradingsmogelijkheden. In Yên Thế zijn alle voorzieningen aanwezig.

|

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB