segui  

Drie dagen fietsen in de Vogezen

da Jan il Monday 9 July 2018 18:19

Liselotte heeft twee weken vrij, dus maak ik me als een goede echtgenoot ook vrij. We zijn drie dagen in de Vogezen gaan fietsen. Dat was voor ons allebei de eerste keer daar, en het was meteen een goede introductie.

We verbleven in het noorden, een eind van de typische “startplaats” Gérardmer. Liselotte had namelijk een Bongo-bon die op moest, en het Hôtel de la Poste in Le Bonhomme was daarvoor de meest gunstige plek in de Vogezen.

Goed weer, afwisselend pittige en makkelijkere klimmen, en een goed bed (al was het enigszins aan de Franse/korte kant): niet geklaagd, ruim geslaagd.

|

Commenti

Kristine (olandese)

De Vogezen,💛
Helaas dit jaar niet geweest wegens slecht weer de moment dat wij zouden gegaan hebben,kar gekeert en in Hotton verbleven.Was zeker ook de moeite waard maar hoop toch volgend jaar weer te keren naar de Vogezen

1 year ago - Inappropriato

Jan (olandese)

Idem! Onze Ardennen zijn zeker niet te versmaden, maar de Vogezenklimmen zijn nog net een stuk langer en interessanter. Het wegdek is niet per se beter, maar dat zijn we gewoon als Belgen. 😃

1 year ago - Inappropriato

danny.vergucht (olandese)

Ben ook al in de Vogezen gaan fietsen. Mijn voorkeur gaat toch uit naar het Zwarte Woud. Daar zitten er toch een paar kanjers tussen.

1 year ago - Inappropriato

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB