segui  

Alweer pech

da herbasti17 il Saturday 21 April 2018 11:55

Donderdag lelijke val gemaakt. Door lekke band vooraan en juist bij het nemen van een bocht, voorwiel gewoon onder mij weg en met een serieuze klap op mijn rechter heup gevallen. Nadat mijn fietsmakkers mijn lekke band hersteld hadden en met nog een 20 tal kilometer voor de boeg, toch terug op de fiets. De pijn was verschrikkelijk, kon enkel nog met mijn linker been trappen maar  met de hulp van mijn makkers, toch de nog enkele  heuveltjes opgeraakt. Na een uur of twee was de pijn niet meer te harden en kon ik niet meer op mijn rechter been staan noch steunen; 't Vrouwke mij dan naar de spoed gevoerd, daar hebben ze een scan genomen; Ogenschijnlijk geen breuken en mijn heupprothese niet beschadigd maar een spierscheuring, inwendige bloeding, alle weke weefsels zwaar gekneusd en de daarbij behorende schaafwonden. Verdikt......lange tijd van inactiviteit en veel rust met veel pijnstillers en later beginnen met zeer lichte kiné. Nu dat het weer zo goed is, dat de vorm echt goed aan het komen was en dat ik mij de dag ervoor nog had ingeschreven voor de "Van Avermaet Classic" , nu weer totale rust en daarna alweer eens vanaf nul herbeginnen. Van pech gesproken......nu mijn rechter heup, vorig jaar rugbreuk, twee jaar geleden drie ribben gebroken en bekken uit de haak en drie jaar geleden zware schouder operatie maar we leven in hoop kijk er al naar uit om weer te kunnen beginnen fietsen....hoop doet leven zeggen ze hé.........???????

Commenti

Kristine (olandese)

Ai ai wat een pech maar t is gebeurt en je kan er nu niks meer aan veranderen.
Hoop voor jouw op een spoedig herstel en je fiets die wacht wel op je

5 years ago - Inappropriato

herbasti17 (olandese)

Bedankt Kristine maar de pech is groter dan eerst gedacht, want ik lig sinds gisteren in het ziekenhuis. Ik kon na vier dagen nog steeds niet op mijn rechter been steunen. Door mijn huisarts ben ik gisterennamiddag onmiddellijk naar een ander ziekenhuis kunnen gaan en daar hebben ze een breuk in mijn rechter dijbeen vastgesteld met als gevolg dat ik zeker acht weken buiten strijd ben. Dus nu volledige rust en dan weer opbouwen zoals de vorige jaren. Ik kijk er al naar uit om weer op mijn fiets te zitten. Nogmaals bedankt.

5 years ago - Inappropriato

Kristine (olandese)

oei toch breuk.Maar zoals ik al schreef,je kan er nu toch niks aan veranderen dus rusten en hopen op een spoedig herstel en dan kan je weer de fiets op.Komt wel goed,we duimen

5 years ago - Inappropriato

herbasti17 (olandese)

Ja rusten is het enige wat ik nu kan doen en zoals je schrijft, de moed erin houden.
Bedankt voor het duimen Kristine.

5 years ago - Inappropriato

Jan (olandese)

’t Zit u toch ook echt niet mee, zeg! Spoedig en volledig herstel gewenst.

5 years ago - Inappropriato

herbasti17 (olandese)

Bedankt Jan maar ja ongeluk zit dikwijls in een klein hoekje ( bochtje ).

5 years ago - Inappropriato

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB