segui  

8 van Zelem (eigen versie)

da Heerser il Sunday 11 May 2014 17:38

Acht van Zelem 130 km (eigen versie)

Om 5.00h gaat de wekker af, na wat gegeten te hebben gaat het richting diepenbeek. Eerst Charles uithalen want heb afgesproken om samen te gaan. Tegen 6h30 vertrekken we richting  Zelem. Op dit moment regent het nog niet maar er is toch regen verwacht dus … Om 7h30 beginnen we eraan, na een langzaam begin vanwege de tegenwind komen we in een klein groepje terecht en dit loopt lekker, voor mij althans. Maar bij kleine hellingen krijgt Charles het moeilijk, heeft last van zijn onderrug. Groep laten gaan en op Charles zijn tempo naar de eerste bevoorrading, bevoorrading vond ik weinig gevariëerd dus voor mij niet goed. Na de bevoorrading gaan de hemelssluizen open en krijgen we ons deel. Rond de splisting van 130/170/200 is er heel veel onduidelijkheid en komen we tegen onze wil op de route van 17/200 terecht. Dit werd mij duidelijk n.a.v. de hoogtemeters, na de splitsing van de 170/200 beslissen we om nu de richting Garmin aan te houden richting Zelem. In Stevoort gebeurt het onvermijdelijke en schuift mijn voorwiel onder mij uit en plotseling lig ik op de grond. Charles had zich meer verschrokken dan ik zelf. Zo snel als ik op de grond lag, zo snel zit ik terug op mijn fiets. Eens terug op de fiets de schade opnemen, pijnlijke elleboog + knie en vermoed dat het mijn rug ook geen goed heeft gedaan. Resoluut neem ik de kop en rijden we naar Zelem, liefst ben ik nu zo snel mogelijk terug thuis, merk ook op dat er iets scheelt met mijn remgreep maar dat is voor later. Aangekomen kleden we ons gauw om en word duidelijk dat mijn knie en elleboog goed open liggen + bloedstorting op mijn elleboog. Voor mij was het dus een rotte dag + rot weer + wonden likken. Charles kwam in de 2de helf er goed door en is dus goed bezig.

Besluit: De benen waren goed en heb alles op het buitenblad  genomen met het oog op volgende week maar de valpartij gooit roet in het eten. Deze week is dus wonden likken + mijn rug terug in orde krijgen, hopelijk lukt me dat.

|

Commenti

Charles DELHAYE (olandese)

Dat hoop ik voor jou ook,zonde dat door die val je
doelstellingen misschien in gevaar komen.

9 years ago - Inappropriato

Heerser (olandese)

Ik zal gewoon aan de start verschijnen zondag, dus die komt zeker niet in gevaar, de finish dat is een ander paar mouwen.

9 years ago - Inappropriato

Cate (olandese)

een fractie van een seconde, en het kan ferm verkeerd lopen ... Hopelijk herstel je snel deze week, en valt de schade aan je fiets ook wat mee.

9 years ago - Inappropriato

Heerser (olandese)

Schade aan de fiets is bijna niks dus dat valt mee, ik heb meer vernis verloren ... haha

9 years ago - Inappropriato

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB