segui  

Froome

da FredV il Friday 19 July 2013 15:09

Als je die beelden bekijkt hoe "wielerfans" Froome soms uitfluiten, of obscene gebaren maken; ik vind het er fel over. Het is niet omdat je de Ventoux-rit wint, dat je sowieso gedopeerd bent. Ik zou deze "felle gasten" graag zelf eens bij dergelijke temperaturen dag na dag aan een hels tempo door Frankrijk willen zien rijden... Laat ons nog even in de gedachte dat Froome een wielerheld in wording is aub.

|

Commenti

henk (olandese)

Mee eens, al kan ik er wel in komen dat de verleiding groot is om hem te associëren met zijn gedopeerde voorgangers. Maar : onschuldig zolang het tegendeel niet bewezen is ...

10 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

Het blijft dansen op een slappe koord. Zolang men binnen de grenzen van het toelaatbare blijft vind ik het ok.

10 years ago - Inappropriato

Jan (olandese)

Agostinho: gaat dat over het gebruik van al dan niet verboden prestatiebevordering, of van het gedrag van de "supporters"?

10 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

@ Jan: Zo had ik het nog niet bekeken. Ik bedoelde dat het niet makkelijk is om renners te "prepareren". Zolang je weet wat wel en niet mag, en daarbij de grenzen niet overschrijdt vind ik het ok. Wat de supporters betreft; Tussen elk koren zit kaf en het is een feit dat voor een aantal hun gedrag de laatste jaren meer en meer een weerspiegeling van de maatschappij wordt, waarbij vooral de menselijke waarden met de voeten getreden worden. Ten tweede vindt ik het jammer dat men de renners in 't algemeen en Froome in 't bijzonder bijna de schuld geeft van het dopinggebruik van hun voorgangers. Doping zal waarschijnlijk nooit uit de sport (alle sporten) verdwijnen, maar laat ons een beetje naïef zijn en geloven dat er clean gereden wordt. Ik wil voorlopig zelfs niet "het voordeel van de twijfel" in de mond nemen. Ik vind dat we een mooie tour gehad hebben met een verdiende winnaar.

10 years ago - Inappropriato

Cate (olandese)

idd, mooie tour en een verdiende winnaar. Ik hoop dat we binnen X jaar geen nieuws krijgen dat het tegendeel bewijst ...

10 years ago - Inappropriato

Heerser (olandese)

Laat ons het verleden laten voor wat het is, iedereen heeft er toen aan gezeten

Ik geloof in een zuiver wielrennen nu.

10 years ago - Inappropriato

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB