segui  

A-Rival Teasi One & Pro

da advocaat il Wednesday 17 July 2013 18:15

Ik was al jaren op zoek naar een fiets gps, zonder toeters en bellen, want die toeters en bellen had ik al via mijn Polar waar ik al jaren tevreden van was. Maar als ik ergens was waar ik de baan niet goed kende, moest ik maar fietsen op het "goed-komende-uit" of in het wiel gaan zitten van een wielertourtist of groepker die ik niet kende en me maar "ergens" bracht.
Awel, ik viel achterover (zoals ze in Gent zeggen) wat de Teasi One kon voor minder dan € 150,00.
Nu kan ik eindelijk de parcourkes van hier op catena inladen en omgekeerd uploaden.
Wel een beke raar dat ondanks de vrije Europese markt, een zo goed Duits systeem hier bij ons niet gekend is. En voor de mensen die niet een zwaar Polaarke hebben zoals ik, je kan ook een volledig geïntegreed systeem kopen om ook je hartslag, snelheid en cadans te controleren, de "Pro", en dit voor net geen € 300,00.
Ik geef toe dat in de felle zon, het scherm soms beter zou kunnen afgelezen worden, maar dit komt misschien omdat ik het scherm maar op 40% van zijn capaciteit stelde, maar voor die prijs is dit voor mij absoluut geen nadeel, want de batterij gaat uren mee.
Met dank aan d'Ollanders om mijn geest te verlichten op een correcte manier.
verdere info te vinden op http://www.teasi.eu

Commenti

Charles DELHAYE (olandese)

Hallo,
Heb met veel interesse verschillende sites opgezocht,ivm toestel. Maar sijtig genoeg nergens kunnen terugvinden of je hartslag-en cadanssensor kunt aansluiten?

7 years ago - Inappropriato

Charles DELHAYE (olandese)

spijtig in plaats van sijtig,we zullen het maar op de dikke vingers steken,he!

7 years ago - Inappropriato

Agostinho (olandese)

Voor die 300€ heb ik sinds verleden jaar een "Bryton Rider 50" met al die mogelijkheden. Super gemakkelijk ter bedienen apparaat met tal van mogelijkheden.

7 years ago - Inappropriato

advocaat (olandese)

ik heb het niet kunnen kopen via een importeur in België, maar via een Nederlandse internetsite http://www.fiets-onderdelen-online.nl
Het is een beetje zoeken, maar de pro kan je kopen via internetsites in Duitsland, alle sensoren werken via bluetooth, dus in feite ook werkzaam via je smartphone waarvoor ze specifieke bevestigingssystemen hebben, kijk eens op http://www.mervedo.de

7 years ago - Inappropriato

Aggiungi il tuo commento

Catena : la comunità ciclistica unica.

rimanete aggiornati

sponsor…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
Merida Q-Cycling
Birzman Q-Cycling
Merida Centurion
KBWB