Suivez  

Togo Jungle Challenge 2013: dinsdag 12 november en woensdag 13 november

par Jan le lundi 25 novembre 2013 22:41

Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen, worden de fietsen al een dag voor ons eigenlijke vertrek ingecheckt. Als we op dinsdagavond mijn fiets komen afgeven, staat er al een heel contingent kartonnen dozen te wachten. Niet helemaal gerust vertrouw ik mijn 29er toe aan de zorgen van het luchthavenpersoneel toe. Het is altijd afwachten hoe de fiets er aan de andere kant zal uitkomen, nietwaar?

Ik ben echter ook niet helemaal óngerust: ik geloof in onze nationale slagzin: eendracht maakt macht. Hoe meer fietsen, hoe kleiner de kans dat de mijne zal afzien. 😊 Niet wenen, trouwe tweewieler; dra zien w'elkander weer!

De heenvlucht op woensdag is op een comfortabel uur: om drie uur namiddag opstijgen zorgt ervoor dat we niet onmenselijk vroeg moeten opstaan. Onderweg is het ontspannen: het eten is lekker, het personeel vriendelijk, en het uitzicht de moeite. Hoewel, ik zou toch wel een Punica Oase in de Sahara hebben gezet. Doodse boek, daar beneden.

Het is al donker als we aankomen. Niet moeilijk, want omdat we zo dicht bij de evenaar zitten, is dat meestal rond 18:00. Het gevoel bij het uitstappen is het best te vergelijken met binnenkomen in een badkamer waar net iemand gedouchet heeft zonder dat de waterdamp wordt afgezogen. Tenminste, zo voelde het. Aaaah, de tropen!

Er volgt nog een busrit in ware konvooistijl. Het is al enkele uren na middernacht wanneer we (de een al vermoeider en verwarder dan de andere) aankomen in Apoto Bethania. Nu rest enkel nog het zoeken van een tentje en het knappen van een uiltje.

Nu is het slaaptijd; morgen volgen foto's.

|

Réactions

Agostinho (néerlandais)

Alleszins een goed begin. Wacht in spanning op de foto's .... en hoe het verder gaat (ging). Wens je veel suc6

il y a 10 ans - Inapproprié

Agostinho (néerlandais)

Mooi filmpje trouwens

il y a 10 ans - Inapproprié

derdeyn.pieter (anglais)

Is dat hier dat Natasha leyssen ook heeft meegedaan?

il y a 10 ans - Inapproprié

Jan (néerlandais)

Pieter: die naam zegt me niks, en ik zie haar ook niet in de deelnemerslijst. Misschien vorig jaar?

il y a 10 ans - Inapproprié

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion