Suivez  

Stage & Vakantie Tenerife!!

par Heerser le dimanche 29 mars 2015 16:00

Na al dikwijls in Tenerife te zijn geweest  had ik veel goesting om de Teide aldaar te beklimmen.

Alles viel nogal een beetje mee, ticket + appartement dus … niets hield mij tegen.

Als Specialized rijd was ik super content dat ik aldaar ook een Tarmac had die ik op maandag avond 16/03 mocht gaan ophalen.  De eerste 3 dagen goed van het goed leven genoten daar, goed eten, meerdere glaasjes wijn en cocktails, niet echt bevordelijk voor de conditie.

Dinsdag omstreeks 9h vertrokken voor mijn beklimming van de Teide. Ik moet toegeven dat het serieus tegen viel, constant bergop en wind in het nadeel en vanaf Villaflor zie ik constan % verschijnen van 7 tot 13%. Onderweg toch wel fantastisch genoten en kijk al uit de afdaling, aangekomen aan Los Roques, de nodige foto’s en dan super genieten van een leuke afdaling.

Woensdag ben ik een terrasje gaan doen in Fañabe, leuk ontspannend ritje langs het strand van Los Christianos en Playa Las Amaericas, serieuze werken hier.

Donderdag gaan we de beentjes nog eens op spanning brengen, ritje naar El Médano via Las Galletas en dan richting Los Abrigos. Constant heuvelachtig en wind in het nadeel. Mooi ritje alweer met een dikke 50 km op de teller.

Is dit voor herhaling vatbaar … JA want fietsen op Tenerife zit in de lift.

|

Réactions

Agostinho (néerlandais)

Meer moet dat niet zijn.

il y a 9 ans - Inapproprié

Jan (néerlandais)

Fietsen in de lift? Dan hebt ge waarschijnlijk zoals de downhillers gedaan! 😊

Mooie berg, wil ik zeker ook nog eens gaan doen. Die fiets lijkt ook dik in orde. Professionele verhuurfirma, of een kennis ter plaatse?

il y a 9 ans - Dernière mise-à-jour : il y a 9 ans - Inapproprié

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion