Suivez  

Update na Sleutelbeenbreuk!!

par Heerser le lundi 10 novembre 2014 18:02

Even terug gaan in de tijd ...

03 Augustus - valpartij, sleutelbeenbreuk

13 Augustus - operatie, uiteinde (1,5 cm) bot weg genomen, 3 weken rust met brace.

02 September - kontrole orthopedist - opnieuw 3 weken rust zonder brace

29 September - Eerste rit met de mountainbike

10 November - Schouder voelt goed aan en de trainingen verlopen goed, ik mag zeggen dat ik op schema ben voor volgend seizoen. Uiteindelijk heeft het zolang geduurd omdat ik 1,5 cm bot kwijt ben, de hechting in de schouder moest sterk genoeg zijn. Ne mens weet niet hoe gelukkig dat hem is als hij gezond en wel is. Bij deze beginnen de plannen voor volgend seizoen weer te borrelen en begin al weer te denken aan Stelvio, Grossglockner, Gouden Flandrien, Dolomieten marathon als ik binnen geraak ...

|

Réactions

Agostinho (néerlandais)

Allez, blij dat weer alles in orde is. Het is altijd toch even afwachten. Nu jij ok bent is het mijn beurt. Heb 9 december een afspraak met de specialist. Als gevolg van een vergevorderde degeneratie van beide duimen (lees artrose) lijkt een operatie onafwendbaar. (een voor een natuurlijk) Zal dus wel een paar weken out zijn. Maar beter dat dan de pijn te blijven trotseren. Korte ritten was nog te doen maar eenmaal boven de 100 km. was het bijna ondraaglijk geworden dus, zullen we maar voor de korte pijn kiezen.

il y a 9 ans - Inapproprié

Cate (néerlandais)

Awel, dat is nu eens "gezonde" ambitie 😊. Er zitten al een paar oude bekenden tussen ...
Blij voor jou dat de revalidatie goed vlot. En succes voor 2015 😊 !

il y a 9 ans - Inapproprié

Heerser (néerlandais)

@ Patrick Het is inderdaad altijd afwachten maar eind goed al goed voor mij, het is zalig om op de fiets te zitten. Hopelijk verloopt het voor jou ook even goed als voor mij. 13 December zou dan wel eens de laatste rit kunnen zijn voor dit jaar ... die wil ik niet missen.
@ Cate Ik bruis van de "gezonde" ambitie met oude bekende en normaal laat ik de ventoux links liggen volgend jaar, bedankt voor uw reactie. Ahja, heb daar zoiets gelezen van naar jullie te komen en dan kom jij naar de "Limburg", mag ik daar ook bij zijn?

il y a 9 ans - Inapproprié

Charles DELHAYE (néerlandais)

Ja Patrick,hopelijk zult ge snel van de ellende verlost geraken,want inderdaad als ge maar max.100km kunt doen en de pijn is niet te harden,is er ook geen "fun" meer. Wens je bij deze een goede behandeling en spoedig herstel!

il y a 9 ans - Inapproprié

Cate (néerlandais)

@Heerser : uiteraard mag je meekomen, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Het was de Davitamon Classic dat Patrick bedoelde.

il y a 9 ans - Inapproprié

Heerser (néerlandais)

ok, komt in orde, deze heb ik eigenlijk nog niet gereden dus ...

il y a 9 ans - Inapproprié

Jan (néerlandais)

Gezonde ambitie in een opnieuw gezond lichaam, zoveel is duidelijk. 😊

il y a 9 ans - Inapproprié

Heerser (néerlandais)

@ Jan Gezond lichaam nog niet 100% maar we komen er wel, de eerste inschrijving is al gebeurt nl. terug naar de Stelvio waar we King off the Mortirolo (langs 3 zijdes) willen worden + de Gran Fondo 3 Passi. We weten wat ons te doen staat maar kijk er al naar uit eh

il y a 9 ans - Inapproprié

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion