Suivez  

Vélomédiane Criquiélion 2013 - De andere kant ...

par Heerser le samedi 24 août 2013 22:23

Vandaag was het de Vélomédiane, een cyclo waar ik goede herinneringen aan heb.
Wegens problemen met een verschot in de rug dat maar niet wil beteren op een week tijd heb ik besloten om het eens van een andere kant te bekijken en samen met mijn vrouw een bezoekje te brengen aan de Criq. Na wat huiselijke verplichtingen ben ik rond 12h vertrokken naar La Roche waar ik rond 13.15h gearriveerd ben. Dan op het gemakje naar de finish gewandeld om de aankomst te zien van de eersten. Ik moet toegeven dat ik mij daar niet op mijn plaats voelde als toeschouwer na 7 eigen deelnames. Het deed pijn anderen hun verhaal te horen doen aan familie ... normaal gezien zou ik dat ook doen. Voor de rest was het een natte criq. en heb verschillende zien binnen komen met sporen van valpartijen. Uiteindelijk ben ik iets gaan eten in een restoke ... hmmm lekker.

Besluit:

1. Ik ga niet meer kijken als ik zelf nog actief op de fiets zit.
2. Na mijn 5 zilveren en 2 gouden medailles wil ik volgend jaar nog eens alles op alles zetten om een derde goud te bemachtigen.
3. Mijn Specialized Sworks Tarmac en een hoogtestage (frankrijk - Ventoux) in de helf van Augustus moeten mij daar bij helpen.

Ik zou zeggen tegen de Criq. "Tot volgend jaar"

|

Réactions

Charles DELHAYE (néerlandais)

Ja Marc,hopelijk geraakt ge der snel van af. Doe maar niet te gek in 't begin!

il y a 10 ans - Inapproprié

Agostinho (néerlandais)

Hoe ver staat ge met uw Tarmac?

il y a 10 ans - Inapproprié

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion