Suivez  

Ingooigem Stijn Streuvelsrally 25/03/2018

par danny.vergucht le mardi 27 mars 2018 16:49

De eerste rally van dit nieuwe seizoen voor mij en gekozen voor de Stijn Sreuvelsrally te Ingooigem. Het zou bij een niet te lange rit blijven. De conditie is nog niet zo als ze moet zijn, verre van zelfs! Met de fiets richting Ingooi gem gereden om een tocht van ongeveer 60 km te fietsen.

Deze rally behoort niet tot de allergrootste tochten die je kan rijden maar qua organisatie is alles tot in de puntjes verzorgd. Zoals bijvoorbeeld een bewaakte fietsstalling, een vlotte inschrijving en een zeer goed gepeilde omloop.

De 60 km was verdeeld in twee verschillende parcoursen, eentje van 20 en dan nog een rondje van 40 km. De 20 km was vanwege de wind een beetje doorduwen en met de meuleberg als enige helling. Zo kwamen wij terug aan de start met ongeveer 40 km in de benen. De 40 km die nu volgden was meer op en af zonder echt lastig te zijn. Vanwege mijn beperkte conditie kreeg ik het in Nokere wel een beetje lastig. Met wat druivensuiker en andere versterkers kwam ik er weer door. Kasseien waren er ook zoals deze in Wannegem-lede. Via Ooike reden wij naar Moregem en in Elsegem hield ik het voor bekeken. Merkwaardig was wel dat ik tot nu toe geen enkele bevoorrading was tegengekomen. Er was nochtans een voorzien! Misschien gewoon voorbijgereden zeker! Na Elsegem terug naar huis via de aankomst zone van Ronde Van Vlaanderen.

75 km vandaag gefietst en ik kan je garanderen dat je niet altijd van die tochten moet rijden waar je tegenwoordig toch diep in je buidel moet tasten. De prijzen die ze nu al vragen om mee te fietsen is toch al meer dan aan de hoge kant. Nu betaal ik iets meer dan 2 euro en je krijgt er veel voor terug.

link parcours

|

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion