Suivez  

Omloop het Nieuwsblad Cyclo

par Bernard le dimanche 2 mars 2014 17:14

Leuke rit gehad, ook het weer zat mee. Toch serieus afgezien op de eerste hellingskes van het seizoen. Op de Molenberg liep het zelf helemaal fout. moeten uitwijken naar rechts voor een plots stoppende fietser voor mij, dan rap naar links omdat ik een snellere renner achter mij niet had gezien, en patat, achterwiel glijdt weg en ik languit op de kasseien. mijn llnkerbil zal het nog een weekje kunnen navertellen.

Aan de organisatie kan nog wel serieus gesleuteld worden.

Net als Golazo is Flanders Classics blijkbaar niet voorzien om zoveel volk te ontvangen. Twintig minuten aanschuiven om in te schrijven, aan de bevoorrading tien minuten aanschuiven voor en koekje en geen bekers meer bij de energiedrankjes... Als je het dubbele of (voor bvb de Ronde) soms zelfs het zesvoudige aanrekent voor je organisatie in vergelijking met wat kleine wielerclubs aanrekenen, dan mag, neen moet het echt wel beter. Ga eens in de leer bij de mensen van bvb de Safety Jogger Classic (26 april) of Davitamon Classic (back in 2015). Huur misschien een paar wielerclubs in voor de organisatie, en vooral, geef hen dan ook een deel van de winst.

|

Réactions

Jan (néerlandais)

Tiens, ik zie u toch niet in uw Catena-outfit op die foto? Wel genoeg persbelangstelling!

Gaat ge nog cyclo's doen binnenkort? Misschien de Ronde?

il y a 10 ans - Inapproprié

Bernard(nl) (néerlandais)

Twee keer de Ronde met partners KBWB. En dan voor mij liever geen kasseien meer. dus meer richting Ardennen. Na de POI's en de Clubs kunnen we eens samen rijden 😉

il y a 10 ans - Inapproprié

Ajoutez commentaire

Catena : the one stop cycling community

rester au courant

Partenaires…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion