Fietsen

el : 2.6.2018 por Agostinho

ciclismo

datos de la actividad

Distancia 174.94 km
Duración 07h 20m 52s
Velocidad media 23.81 km/h
Altímetros 1655 m
Calorías quemadas 4056 kCal

descargar esta ruta (gpx)  

Condiciones de la actividad

https://www.strava.com/activities/1612777209/overview

Reacciones

Jan (neerlandés)

Met een klim die overgaat in een onverharde wegel, zo te zien: https://goo.gl/maps/w1CGSStVDHu (Rue de la Floresse in Jupille)

Was dat wat te doen? Ziet er wel tof uit.

hace 7 meses - Inapropiado

Agostinho (neerlandés)

Klopt Jan. Eerst +- 1200 m klimmen aan 15% over een smal asfaltbaantje in niet al te beste staat. En een stukje voorbij het huis, waar het een beetje breder wordt lag die plas, ongeveer een 20 m lang en over de volledige breedte van de weg. Eerder deze week schreef ik Kristine nog op Strava : liever 20 km achterom dan over zo'n beslijkte weg te rijden. En dat is ook, maar 1.2 km 15% naar beneden zag ik echt niet zitten. Dus, nog een tweetal km laveren tussen de plassen door. Op plaatsen had de ene of de andere een hoop pannen en brikken uitgestrooid en met zijn tractor platgereden......Niet te doen. Maar, inderdaad die klim is de moeite waard. Ik heb het op "Ride with gps" nog eens herbekeken en hem al ingepland in een nog te rijden rit.

hace 7 meses - Last edit: hace 7 meses - Inapropiado

Jan (neerlandés)

Ik nu ook. 😊 De Rue du Bois Sauvage, waar dat straatje een zijstraat van is, kende ik wel al uit de toepasselijk genaamde “Hel van Houtepen”. Ook een aanrader voor als ge volledig kapot wilt zijn…

https://catenacycling.com/nl/ride-the-world/detail/21057-h194z-de-hel-van-houtepen-rmx

hace 7 meses - Last edit: hace 7 meses - Inapropiado

Agostinho (neerlandés)

Die moet ik straks eens van dichterbij bekijken en van thuis uit aanpassen. Die twee klimfanaten waar ik dinsdag mee naar Bormio vertrek gaan daar zeker pap van lusten. Als je van die dingen wil rijden moet je naar Nederlands Limburg. Er bestaat niet alleen Limburgs mooiste maar er bestaat ook zoiets als Limburgs ergste. Ik heb hem nog niet gereden, maar het belooft alvast pittig te worden.

hace 7 meses - Inapropiado

Jan (neerlandés)

Yup, die staat ook nog op mijn lijst. Ik heb een aangepaste versie gemaakt zodat de verwarrende lusjes uit de originele Limburgs Ergste er niet meer in zitten: https://catenacycling.com/nl/ride-the-world/detail/21356-h171z-limburgs-ergste-remix

hace 7 meses - Inapropiado

Agostinho (neerlandés)

Howhowhow, die ziet er goed uit. 💪💪💪Moet ik eens downloaden. 👍🤪

hace 7 meses - Inapropiado

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion