Gent – Moervaart – Doel – Westerschelde – Hulst – Terneuzen – Gent

el : 27.2.2016 por Jan

ciclismo

datos de la actividad

Distancia 160.09 km
Duración 05h 52m 27s
Velocidad media 27.27 km/h
Altímetros 1121 m
Calorías quemadas 4699 kCal

descargar esta ruta (gpx)  

Condiciones de la actividad

Alias "Doelgerichte training". HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA! (Herhaal een keer of tien.)

Een heldere dag met een behoorlijk frisse en behoorlijk stevige noordoostenwind die de snelheid drukte op de heenweg en gelukkig ook weer de hoogte injoeg op de terugweg.

In de haven van Antwerpen zijn ze grote werken aan het doen waardoor ik nogal wat heb zitten zoeken naar de juiste (nieuwe) brug en weg. Even later in Doel leek alles het hetzelfde als de laatste keer, enkele jaren geleden. Veel graffiti op alle leegstaande huizen, en enkele strijdlustige slogans op de wel nog bewoonde panden. En redelijk wat kijklustige dagjestoeristen, waaronder eigenlijk ik ook.

Na een blik op de kerncentrale van Doel te hebben geworpen (lap, da's weer een extra scheur!) ben ik dan door het mooie Zeeuws-Vlaanderen terug naar huis vertrokken. Het laatste uur was ik wel al moe — misschien was ik toch beter gestopt voor een cola in Sas van Gent. Dat lijkt altijd zo stom om te doen als ge nog maar twintig kilometer van thuis zijt, maar eigenlijk kunnen die nog behoorlijk lang duren. 😊

Medios

Reacciones

Agostinho (neerlandés)

Ondanks dat, toch nog een goed gemiddelde.

hace 8 años - Inapropiado

Jan (neerlandés)

Ja, de beloning van de rugwind was écht welkom na het ploeteren op de heenweg. Mooie fietstocht: genoeg zon, geen mankementen, af en toe wat bezienswaardigheden, en veel rustige stukken. Van mij mag 2016 zo doorgaan (maar toch liefst nog iets warmer. 😊 )

hace 8 años - Inapropiado

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion