Thomas Cook Sport Diamante Beach ****

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

neerlandés

Programma

Zaterdag :

Aankomstdag/Rustdag. 
Verwelkoming met voorstelling van het programma.
Afhalen huurfiets in de Vuelta Turistica fietswerkplaats (indien van toepassing).

Zondag :

Voor de start van de 1e rit wordt iedereen van een gratis bidon met sportdrank voorzien. We starten rustig door de straten van Calpe en vangen na een paar golvende kilometers de klim aan richting Benissa.  Bovenaan de klim worden de groepjes ingedeeld bij de verschillende fietsbegeleiders en zet iedere groep zijn aangepaste route verder.  Afstand variërend van 70 tot 95 km.

Maandag :

Vandaag neemt de 2e rit ons mee langs de kust via smalle wegen richting de idyllische baai van Grenadella.  Vanaf Grenadella wordt de rit verder gezet in de verschillende kleine groepjes. Afstand 75 km of via de beklimming van Montgo en Denia 105 km.

Dinsdag :

De groepen kiezen vandaag allen dezelfde richting.  De 3e rit brengt ons na een mooie inspanning in het pittoreske bergdorp Guadelest.  Via een aantal variaties in het parcours en enkele extra lussen zorgen we er voor dat iedereen voldaan Calpe bereikt.  Afstand variërend van 80 tot 105 km.

Woensdag :

Aankomstdag.  
Verwelkoming met voorstelling van het programma.
Afhalen huurfiets in de Vuelta Turistica fietswerkplaats (indien van toepassing).

Rustdag.  Op de vrije dag is er mogelijkheid om een sessie Core Stability en Yoga te volgen.  Deze sessie wordt geleid door ex-prof Inge Van Den Broeck.  De huurfiets is vandaag ter beschikking voor wie dat wenst.

Donderdag :

Via Alto de Benissa gaat de 4e rit via golvend tot bergachtig parcours over Coll de Rates.  Dank zij de verschillende groepjes en snelheden is dit ook vandaag voor iedereen haalbaar.  Afstand variërend van 85 tot 125 km.

Vrijdag :

Voor de liefhebbers van het zwaardere werk staat vandaag de finale 5e rit op het programma met schitterende ritten over cols zoals Port de Tudons, Alto de Callao of Vall d'Ebo.  Wie het vandaag iets rustiger aan wil doen kan kiezen voor een aangepaste rit naar Villa Joyosa.  Afstand variërend van 70 tot 135 km.  In de vooravond inleveren huurfiets in de Vuelta Turistica fietswerkplaats (indien van toepassing).

Wielerstages Calpe November 2014 - Oktober 2015

  • Aankomstdag : zaterdag & woensdag
  • Online reservatie en prijzen voor Calpe
  • Boek hotel Diamante Beach of hotel Roca Esmeralda

Voeg online je fietsarrangement en/of huurfiets toe.

Vluchten
Brussels Airlines vliegt op zaterdag en woensdag van Brussel naar Alicante.

Seizoen
Deze fietsstages worden georganiseerd iedere week tot en met de week van 22/11/2014. Fietsen tijdens de Kerstvakantie kan van 20/12/14 tot 27/12/14 (1e week Kerstvakantie). Vanaf 10/1/15 opnieuw iedere week tot en met 25 juli 2015 (laatste week begeleiding 18 tot 25/7/2015).

Descubre rutas en las cercanías de s

http://www.thomascook.be/nl/_SCLH1DNS/hotel-diamante-beach.aspx

Dirección

Calpe, Spanje

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

francés

Appelez Thomas Cook Sport:
+32 9 261 45 25 ou envoyez un mail à sport@thomascook.be

neerlandés

Bel Thomas Cook Sport:
09 261 45 25 of mail sport@thomascook.be

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion