Seguir  

Dag 16, zaterdag 19 december 2015: Happy ending! (Bangkok → Zaventem)

por Jan el domingo 27 diciembre 2015 23:56

De laatste dag: tijd om nog enkele in- en aankopen te doen. In de drukte van Chinatown vinden we onder andere duct tape (om onze fietsdozen dicht te plakken) en twee T-shirtjes van Bike For Dad, des konings initiatief om de mensen aan het fietsen te krijgen (als souvenir voor twee neefjes). Omdat deze wijk bezwaarlijk ontspannend te noemen is, gaan we daarna nog een massage halen.

Ik ga voor een Thaise massage van een uur, die zoals het hoort nogal pijnlijk-op-de-goede-manier is. Terwijl vrouwlief nóg eens anderhalf uur extra haar voeten onder handen laat nemen, neem ik de benen om mijn ogen in de buurt de kost te geven. Aan de "special testicle massage" enkele huizen verder zou ik volgens mij geen bal vinden, en ook de "Thai Boys" nog wat later spreken me niet aan, ook al spreken ze mij letterlijk genomen wel aan.

Waar ik het wél warm van krijg: een rijstkoker, om supereenvoudig de perfecte rijst klaar te maken. Een culinair souvenirtje voor onszelf. Wie weet krijgen jullie bij een volgend bezoek wel sticky rice with mango? En ja, om de reis én dit verslag op gepaste wijze af te sluiten: pad thai. Smakelijk, en tot de volgende!

|

Reacciones

Cate (neerlandés)

Tussen het ruime aanbod aan massages blijkbaar toch geen "special treatment" voor doorwinterde fietserskuiten gevonden

hace 5 años - Inapropiado

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion