Seguir  

Dag 11, maandag 14 december 2015: Rumble in the jungle (Koh Rong)

por Jan el sábado 19 diciembre 2015 04:02

Volledig uit schuldgevoel omdat we alwéér geen fietsdag te bespreken hebben, zullen we –in plaats van de ganse dag te liggen vegeteren op het strand– vandaag een trektocht door de jungle maken, oké? Wel maar kort, he: het is hier veel te warm en vochtig voor zware inspanningen. (En niet Bromptonpatibel.)

Het is een dik uur wandelen tot aan de andere kant van het eiland, maar het voelt weer erg zwaar. Had ik al geklaagd over de hitte en de vochtigheid? Wel, het is hier veel te warm en vochtig, zelfs voor middelzware inspanningen. En is dat een nakend gebrek aan drinkwater? Goh. Verrassing.

Na de middag, veilig en wel terug op Lonely Beach, maken we ons op voor het verwelkomen van Tine. Tine is een ex-collega van Liselotte die samen met haar twee zussen drie maanden op rondreis is door Zuidoost-Azië. "Toevallig" kwamen we mekaar hier tegen. Want gedeelde pracht is dubbele pracht.

Maar omdat het niet altijd en overal peis en vree kan zijn: er borrelt wat in de buik van Liselotte. En ja, dan blijkt zo'n terug-naar-de-natuurhutje toch niet helemaal perfect. Er valt toch wat te zeggen voor de luxe van een douche in plaats van een schepje en een grote bak met stilstaand water. En voor een echt toilet. En voor een kamer waarin droge kleren 's ochtends niet klam zijn, en ge u nooit echt proper voelt. Zal zij deze aanval van tropical tummy overleven? (Spoiler: ja.)

|

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion