Seguir  

flyer op toertochten. Service niet inbegrepen

por Bernard el domingo 26 abril 2015 15:15

Gisteren alweer een prachtige Davitamon beleefd. Jammer van het weer, maar de 459 medewerkers zorgden opnieuw voor een toporganisatie. Parking, inschrijving, bevoorrading, parcours, afterparty... het was weer TOP !

Tot je terug bij je wagen komt... Zoals vaak op evenementen zijn er mensen die zomaar flyers onder je ruitenwisser proppen. In dit geval een stockverkoper uit de buurt.

Door de regen en de enkele zonnestralen kleeft die flyer uiteraard vast aan de voorruit. In het naar huis rijden zag ik nog verschillende wagens die al hadden geprobeerd de flyer te verwijderen.

k'Vraag mij af of ik naar die Stockverkoper mag met mijn wagen om hem terug proper te maken. Maar ik vermoed dat, net zoals wanneer je een fiets in zo'n zaak koopt, service niet inbegrepen is.

|

Reacciones

Cate (neerlandés)

Ik viel net als vele andere "gelukkigen" ook in de prijzen en heb de sticker kunnen verwijderen met warm water met detergent en een schuurborstel ...
Succes ermee !

hace 6 años - Inapropiado

Agostinho (neerlandés)

Da's minder.

hace 6 años - Inapropiado

Cate (neerlandés)

oeps, was eigenlijk geen sticker (ook al moest hij qua kleefgehalte niet onderdoen voor een sticker - vandaar ook de verwarring) maar een gewone leaflet

hace 6 años - Inapropiado

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion