Seguir  

Mojacar Dag 3 : melkzuur

por Bernard el martes 18 marzo 2014 19:05

Gisteren avond toch iets te veel wijn gedronken aan tafel. Dat voel je als je wakker wordt.

Maar die zon doet deugd, en als we om 9u30 vertrokken waren we er weer helemaal klaar voor. Lang getwijfeld tussen groep 1 (140km met 1400 hoogtemeter) en groep 2  (100km met 1200 hoogtemeter) Om er toch van te genieten heb ik voor groep 2 gekozen. Lekker tempo dat ik vlot aankan.

We reden een ganse tijd langs de kustlijn. Maar dat is hier niet de Vlaamse kustlijn, na iets meer dan twintig kilometer hadden we al 400 hoogtemeter op de teller. Tijd voor een koffietje.

De terugweg verliep grotendeels over hetzelfde parcours, dus ook veel klimwerk, maar met 25° en prachtige zichten op de Middelandse zee ga ik daar niet over klagen.

Na 75km waren we terug bij het hotel. Een deel van de groep vond het voldoende, maar wij reden nog een tourke van 25km om toch minstens 100km te halen. Eerst een kort klimmeke en dan allemaal vlak, had onze GPS-Marnix gezegd... Ja, moest hij ons voor elke hoogtemeter na dat kort klimmeke een pintje tracteren, het zou hier serieus ambiance zijn. Iedereen zat kapot, maar toen moest de eindspurt nog ingezet worden.

En wie heeft die gewonnen ? Haha MOI !

En dan gelijk de echte : 22 minuten in het zwembad (géén 21 en géén 23 vertelde een kenner) Zo zou het melkzuur uit onze benen naar boven  trekken. Nu vraag ik mij af, waar zou mijn melkzuur blijven hangen als ik er na 20 minuten was uitgestapt...

Santé

|

Reacciones

JanRombouts (neerlandés)

Dus vanaf nu met nen timer in bad na de tourtochten 😉

hace 6 años - Inapropiado

Cate (neerlandés)

Vandaar dus die zwembadfoto 😊

hace 6 años - Inapropiado

Agostinho (neerlandés)

Na 20 minuten? Misschien net hoog genoeg. En, al maar goed dat het geen wijnzuur was. 😉

hace 6 años - Inapropiado

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion