Seguir  

Wielerstage Mojacar

por Bernard el domingo 16 marzo 2014 17:57

Gisterenavond om 17 uur vertrokken uit Charleroi om dan vanuit Murcia 2 uurtjes te bussen naar Mojacar in Andalusië. Samen met 17 partners van de Belgische Wielrijders Bond. Ook onze Belgische mountainbike toppers werken hier momenteel een stage af. Het Marina Playa hotel hier in Mojacar is de uitvalsbasis van de Kortweg wielerstages.

En het moet gezegd, knappe organisatie !

Tof hotel, niets op aan te merken. Allez 't is te zeggen, het zijn vlot gegeven 4 spaanse sterren, een beetje vernieuwing hier en daar mag wel, maar alles is proper, mijn kamer ruim, de buffetten rijkelijk gevuld.

Deze ochtend hebben we een eerste rit afgewerkt, het zou niet te rap gaan. amaai... 102 km, bijna 1000 hoogtemeter en mijn Garmin gaf vaak temperatuur aan van boven de 30°. Gemiddelde snelheid 29,2 redelijk heftig. Ben benieuwd wat dat hier nog gaat geven.

Maar nu gaan we ons klaarmaken om naar de briefing over de rit van morgen te gaan in de Irish pub.Santé

Onze rit van vandaag : http://catenacycling.com/nl/workouts/detail/44029

|

Reacciones

Charles DELHAYE (neerlandés)

Ben er verleden jaar ook geweest. Fantastische ervaring;alles is geregeld;alleen eten en fietsen moet ge doen. Wat de gemiddeldes betreft;hangt beetje af in welke groep ge rijdt,he. Na enkele dagen zijn er heelwat van de eerste groep naar groep 2 gekomen! Maar je dat moet iedereen voor zich zelf uitmaken he;een mens mag ook toch nog wat genieten tussendoor niet ?

hace 10 años - Inapropiado

Cate (neerlandés)

Bernard kennende zal hij zeker wat genieten tussendoor, maar zal hij voor de dood niet naar groep 2 gaan 😊. Benieuwd dus naar het vervolg...

hace 10 años - Inapropiado

Charles DELHAYE (neerlandés)

Vrijheid,blijheid he Cate. Alleen stelde ik vast verleden jaar dat er velen waren die met groep 1 wilden rijden en na 2 -3 dagen toch moesten toegeven dat het wat hoog gegrepen was. Is dit een schande?Iedereen heeft zijn capaciteiten,zijn mogelijkheden en zijn...gebreken. Moeder natuur heeft ons dit gegeven,dus als men dit niet kan toegeven,ja dan vrees ik dat er een probleem is. Maar mij niet gelaten hoor,ik heb er geen last van!

hace 10 años - Inapropiado

Heerser (neerlandés)

Veel plezier daar Bernard en geef er maar ne lap op dat ik geen klachten hoor ... haha

hace 10 años - Inapropiado

Añada su comentario

Catena : La Comunidad Mundial de Ciclismo

permanecer actualizado

Esponsores…

Q-Cycling
Centurion