Fietsen

on: 2.6.2018 by Agostinho

cycling

workout data

Distance 174.94Ā km
Duration 07h 20m 52s
Av. speed 23.81 km/h
Ascent 1655 m
Calories burnt 4056 kCal

download this route (gpx)  

Workout conditions

https://www.strava.com/activities/1612777209/overview

Comments

Jan (Dutch)

Met een klim die overgaat in een onverharde wegel, zo te zien: https://goo.gl/maps/w1CGSStVDHu (Rue de la Floresse in Jupille)

Was dat wat te doen? Ziet er wel tof uit.

11 months ago - Inappropriate

Agostinho (Dutch)

Klopt Jan. Eerst +- 1200 m klimmen aan 15% over een smal asfaltbaantje in niet al te beste staat. En een stukje voorbij het huis, waar het een beetje breder wordt lag die plas, ongeveer een 20 m lang en over de volledige breedte van de weg. Eerder deze week schreef ik Kristine nog op Strava : liever 20 km achterom dan over zo'n beslijkte weg te rijden. En dat is ook, maar 1.2 km 15% naar beneden zag ik echt niet zitten. Dus, nog een tweetal km laveren tussen de plassen door. Op plaatsen had de ene of de andere een hoop pannen en brikken uitgestrooid en met zijn tractor platgereden......Niet te doen. Maar, inderdaad die klim is de moeite waard. Ik heb het op "Ride with gps" nog eens herbekeken en hem al ingepland in een nog te rijden rit.

11 months ago - Last edit: 11 months ago - Inappropriate

Jan (Dutch)

Ik nu ook. šŸ˜Š De Rue du Bois Sauvage, waar dat straatje een zijstraat van is, kende ik wel al uit de toepasselijk genaamde ā€œHel van Houtepenā€. Ook een aanrader voor als ge volledig kapot wilt zijnā€¦

https://catenacycling.com/nl/ride-the-world/detail/21057-h194z-de-hel-van-houtepen-rmx

11 months ago - Last edit: 11 months ago - Inappropriate

Agostinho (Dutch)

Die moet ik straks eens van dichterbij bekijken en van thuis uit aanpassen. Die twee klimfanaten waar ik dinsdag mee naar Bormio vertrek gaan daar zeker pap van lusten. Als je van die dingen wil rijden moet je naar Nederlands Limburg. Er bestaat niet alleen Limburgs mooiste maar er bestaat ook zoiets als Limburgs ergste. Ik heb hem nog niet gereden, maar het belooft alvast pittig te worden.

11 months ago - Inappropriate

Jan (Dutch)

Yup, die staat ook nog op mijn lijst. Ik heb een aangepaste versie gemaakt zodat de verwarrende lusjes uit de originele Limburgs Ergste er niet meer in zitten: https://catenacycling.com/nl/ride-the-world/detail/21356-h171z-limburgs-ergste-remix

11 months ago - Inappropriate

Agostinho (Dutch)

Howhowhow, die ziet er goed uit. 💪💪💪Moet ik eens downloaden. 👍🤪

11 months ago - Inappropriate

Add comment

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partnersā€¦

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion