Au Merlot

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Dutch

Het vakantieverblijf "Au Merlot"  bevindt zich middenin "Le Pays des Bastides", een paradijs voor natuur- cultuur- en sportliefhebbers, met in het bijzonder fietsers.  Ritten tussen de Middeleeuwse dorpen en kastelen zijn onvergetelijk.

"Au Merlot" is gemakkelijk bereikbaar met de auto op zo'n 900km vanaf Gent.  Houdt u het liever rustig, dan biedt Ryan Air vluchten aan vanuit Charleroi naar Bergerac op vrijdag en maandag.

U kunt in groep logeren in onze ruime en comfortabele vakantiewoning(en) en zelf koken.  Of u kunt kiezen voor een gastenkamer(s), met uitgebreid ontbijtbuffet inbegrepen.  Er worden iedere dag verse croissants en baguettes aangeboden.  Zelfgemaakte confituren en yoghourt, talloze soorten kaas en charcuterie, een omeletje, zacht-of hardgekookt eitje, vers fruit, fruitsap, koffie, thee of chocolademelk.  Dit alles om uw dag goed te starten.

Meer info kunt u vinden op onze site : www.aumerlot.com.

Contact : www.aumerlot.com /  +33.607.54.22.11

http://www.aumerlot.com/

Address

Le Merle D19E Sainte-Sabine-Born, Frankrijk

Enlarge the map

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Dutch

Niki en Gies Wynendaele - Decroix heten u van harte welkom in hun authentieke 18e-Eeuwse Périgourdine met bijgebouwen, verscholen in de groene heuvels in het uiterste Zuiden van de Dordogne.

Meer info kunt u vinden op onze site www.aumerlot.com.

Contact : info@aumerlot.com /  +33.607.54.22.11
Coördinaten : 0°43'2" E / 44°42'26" N (Belangrijk, want er zijn 2 "Le Merle" met postcode 24440)


Lieu-dit: Merle
F-24440 St.Sabine-Born
Périgord Pourpre
Dordogne

Last edit: 8 years ago by info

Catena : the one stop cycling community

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion