Follow  

D18, vrijdag 8 mei: Cagliari – ferry naar Sicilië

by Jan on Wednesday 13 May 2015 21:08

Zoals gisteren gezegd, is vandaag onze laatste dag op dit eiland. Dit is dus bijna het einde van hoofdstuk twee, maar eerst gaan we nog wat rondkuieren in Cagliari. Veel valt er niet te zeggen: we kijken naar oude gebouwen, we proeven de lokale specialiteiten (een plaatselijk visgerecht genaamd il sushi, op de wijze van "tutto quello che puoi mangiare", of zoiets), en we verbazen ons nog altijd over de lange middagpauzes — vaak van 12:30 tot 16:00. Gelukkig sluiten de cafés en ijszaken niet.

Ons ijs van vandaag komt uit het Antico Caffè, en is zoals gewoonlijk weer van goede kwaliteit. Achteraf leren we dat dit blijkbaar een beroemd café is waar ooit de grote schrijvers kwamen. Wie weet worden deze blogberichten ooit gebundeld en word ik gelauwerd als de nieuwe Guidon Gezelle of Louis Paul Boonen.

|

Comments

Cate (Dutch)

Je bent in elk geval al goed op weg voor een trilogie : Jan & Liselotte in Togo, Jan & Liselotte in Thailand, Jan & Liselotte in Portugal, en nu Jan & Liselotte in de rest van Zuid-Europa ... (oeps, ondertussen al een tetralogie, of hoe noemen ze zoiets).
En "kettingreactie" krijgt plots een andere dimensie 😊

5 years ago - Inappropriate

Jan (Dutch)

Vrees niet: "Jan in Togo" was een solo-verhaal. Liselotte is (nog?) niet aan de mountainbike. Hoewel het wegdek hier soms wel iets anders doet vermoeden.

5 years ago - Inappropriate

Add comment

Post a message   Load more  

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion