Follow  

Porto

by Jan on Sunday 10 August 2014 18:31

We hebben enkele dagen geleden de trein van Tua naar Porto genomen. Dat was de moeite, zoals ik al op verschillende plaatsen had gelezen. Vlak langs de Douro, prachtige uitzichten, indrukwekkende wijngaarden, comfortabele zetels, en dat alles voor € 13. Nu, zonder al te blasé te willen overkomen: de uitzichten kenden we al van op onze fietstocht, natuurlijk. Dat blijft toch mijn favoriete manier van reizen.

Porto dan, deze keer in citytripmodus: groot, steile straten om te fietsen, veel kasseien, handige en propere metro, mix van oude en nieuwe gebouwen, drukke stranden, enorm hoge bruggen over de Douro, en eindelijk weer een keuken ter onzer beschikking. (Dat is niet per se eigen aan Porto, natuurlijk, maar het was welgekomen.)

Citytrip allemaal goed en wel, maar het begint toch weer te kriebelen. Morgen nog een laatste ritje — eentje om het af te leren. :-)

|

Comments

Cate (Dutch)

Geniet van je laatste ritje (one for the road 😊.
PS : zeker dat je niet in Berlijn zat ?

9 years ago - Inappropriate

Bernard (Dutch)

prachtige foto's !

9 years ago - Inappropriate

Agostinho (Dutch)

Ben je in zo'n visrestaurantje in Matoshinos geraakt?

9 years ago - Inappropriate

Jan (Dutch)

Agostinho: helaas niet. We zaten daar op het strand van Matosinhos, maar vonden er niet meteen een goed uitziend restaurantje. Achteraf bleek dat het nog meer naar het noorden was, waar wij dachten dat het allemaal industrie was.

Volgende keer… 😊

9 years ago - Inappropriate

Add comment

archive

More…

Post a message   Load more  

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion