Follow  

Chaves – Vila Real – Santa Marta de Penaguião

by Jan on Wednesday 6 August 2014 23:12

We zijn weer helemaal kwiek na de rustdag. Dat mag ook wel, want ook vandaag wordt er geklommen — Noord-Portugal is nu eenmaal niet bepaald vlak, zoals Agostinho al beaamde.

Vandaag volgen we de N2, dus we verwachten ons aan een relatief grote en drukke weg. Dat valt al bij al nog mee, want het meeste verkeer kiest voor de parallel lopende snelweg. Prima voor ons!

Elke avond boeken we de slaapplaats voor de volgende dag, en voor vanavond hebben op booking.com een kamer in een landhuis net voorbij Vila Real geboekt. Vila Real is een grote stad, met hypermarkten en alles, maar het landhuis ligt midden in de wijngaarden. Prachtig heuvelachtig. En weer met een zwembad, wat zowel door ons als door de vele zwaluwen op prijs gesteld wordt.

Ik kan niet veel meer vertellen over vandaag: het wordt vast saai voor de lezer als ik maar blijf praten over de letterlijk en figuurlijk adembenemende klimmen, de schilderachtige wijngaarden, en de spotgoedkope en copieuze maaltijden. Sorry-maar-niet-echt!

|

Comments

Charles DELHAYE (Dutch)

Inderdaad schitterend,zo te zien! Een soort vakantie dat weinigen onder ons,denk ik,kennen,zoals jullie van dag tot dag alles regelen!

6 years ago - Inappropriate

Add comment

archive

More…

Post a message   Load more  

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion