Follow  

Drie dagen fietsen in de Vogezen

by Jan on Monday 9 July 2018 18:19

Liselotte heeft twee weken vrij, dus maak ik me als een goede echtgenoot ook vrij. We zijn drie dagen in de Vogezen gaan fietsen. Dat was voor ons allebei de eerste keer daar, en het was meteen een goede introductie.

We verbleven in het noorden, een eind van de typische “startplaats” Gérardmer. Liselotte had namelijk een Bongo-bon die op moest, en het Hôtel de la Poste in Le Bonhomme was daarvoor de meest gunstige plek in de Vogezen.

Goed weer, afwisselend pittige en makkelijkere klimmen, en een goed bed (al was het enigszins aan de Franse/korte kant): niet geklaagd, ruim geslaagd.

|

Comments

Kristine (Dutch)

De Vogezen,💛
Helaas dit jaar niet geweest wegens slecht weer de moment dat wij zouden gegaan hebben,kar gekeert en in Hotton verbleven.Was zeker ook de moeite waard maar hoop toch volgend jaar weer te keren naar de Vogezen

4 years ago - Inappropriate

Jan (Dutch)

Idem! Onze Ardennen zijn zeker niet te versmaden, maar de Vogezenklimmen zijn nog net een stuk langer en interessanter. Het wegdek is niet per se beter, maar dat zijn we gewoon als Belgen. 😃

4 years ago - Inappropriate

danny.vergucht (Dutch)

Ben ook al in de Vogezen gaan fietsen. Mijn voorkeur gaat toch uit naar het Zwarte Woud. Daar zitten er toch een paar kanjers tussen.

4 years ago - Inappropriate

Add comment

archive

More…

Post a message   Load more  

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion