Follow  

LM Classics 2014

by Bernard(nl) on Saturday 4 January 2014 09:27

Ook in 2014 komen de fietsliefhebbers ruimschoots aan hun trekken tijdens de LM-Classics. Dit laureaatschap van de Liberale Mutualiteiten, de Belgische Wielerbond en Wielerbond Vlaanderen is aan zijn vierde uitgave toe. Er zijn opnieuw 8 mooie ritten, verspreid over het Vlaamse land én ook in Wallonië. Iedereen die 3 van de 8 LM-Classics uitrijdt en zijn afgestempelde deelnemingskaart tijdig instuur, ontvangt naar keuze een gratis LM-wielertrui of LM-fietsbroek of de bijpassende LM-wielersokken en handschoenen. Onder al deze laureaten worden dan nog eens heel wat extra-prijzen geloot, waaronder een Ridley koersfiets en 2 Kortweg-wielerstages in Spanje.

De LM-Classics staan voor goed georganiseerde tochten met mooie en veilige parcours en bewegwijzering. Onderweg, tijdens de bevoorrading en aan de start en aankomst is er voldoende comfort voor alle deelnemers. En dit alles tegen een lage deelnemingsprijs.

De LM-Classics starten in 2014 opnieuw in Herzele met de Willems Veranda’s Classic op zaterdag 3 mei. De weken daarna volgen de tochten in Ophasselt (Trofee De Muur), Vossem (Pro Cyclo Classic De Brabantse Parel) en Les Lacs de l’Eau d’Heure (Jean-Luc Vandenbroucke Classic). In augustus staat het tweede luik geprogrammeerd met de Marc Wauters Classic, nieuwkomer het Militair Kamp Label in Grobbendonk, West-Vlaanderens Mooiste en de Vriendschapstocht in Ertvelde.
Programma LM-Classics 2014

- Za 3 mei : Willems Veranda’s Classic (Herzele)
- Za 17 mei : Trofee De Muur (Ophasselt)
- Za 31 mei : Pro Cyclo Classic-Brabantse Parel (Vossem)
- Za 21 en zo 22 juni : Jean-Luc Vandenbroucke Classic (Les Lacs de l’Eau D’Heure)
- Za 2 augustus : Marc Wauters Classic (Heusden-Zolder)
- Zo 10 augustus : Militair Kamp Label (Grobbendonk)
- Do 21 tem zo 24 augustus : West-Vlaanderens Mooiste (Roeselare)
- Za 30 augustus : Vriendschapstocht (Ertvelde)

|

Comments

FredV (Dutch)

Willems Veranda's classic en West-Vlaanderens Mooiste : m'n 2 favorieten. Idd, zeer goede organisatie, en parcours West-Vlaanderens Mooiste verleden jaar geüpload van Catena

10 years ago - Inappropriate

Add comment

archive

More…

Post a message   Load more  

Catena : the one stop cycling community

stay up to date

Partners…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion