Caballito de Mar

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

Caballito de mar is ideaal gelegen aan de Costa Blanca tussen de heuvelachtige witte dorpjes van Moraira en Benissa, dichtbij de talrijke strandjes en rotsbaaitjes met kleine barretjes en tussen de twee belangrijkste luchthavens Alicante en Valencia. Hier geen hoogbouw maar wel de typisch spaanse stijl die feëeriek oogt met de immer blauwe lucht.

Geniet van Spanje's stranden, bergen, kleine dorpjes, hun tradities, watersporten, typische spaanse rommelmarkten en van de cultuursteden Valencia en Alicante.

Als relaxen en het dolce far niente meer je ding zijn dan is caballito de mar het summum van niets doen. Sabrina en Pierre, een jong belgisch koppel, zorgen voor alles zodat ooit nog naar huis gaan zelfs niet op het verlanglijstje staat. Je kan kiezen uit tien kamers met of zonder zeezicht die elk zorgvuldig zijn ingericht en die beschikken over airco, tv en eigen badkamer.

Caballito de mar verbergt een schat aan objecten opgepikt uit al de hoeken van de wereld tijdens het vele reizen. Een mix van aziatische, afrikaanse, europese kunst en religie zijn harmonieus en stijlvol geintegreerd en geven dat extra gevoel van gezelligheid en huiselijkheid dat je zo vaak mist in grote en onpersoonlijke hotels.

Caballito de mar is ideaal om zowel grote als kleine vakanties door te brengen met of zonder kinderen. Twee zwembaden met zicht op zee en een jacuzzi zorgen voor de nodige verfrissing al dan niet met een cocktail in de hand. De talrijke loungebedden, kussens en hangmatten vormen de basis voor het zalige nietsdoen. Ze zijn langsheen het hele domein verspreid in hoekjes en kantjes zodat zelfs wanneer Caballito de mar vol is, je toch het gevoel hebt dat je alleen bent en je privacy en rust verzekerdblijven. S’avonds kan er worden aangeschoven aan de lange tafel waar je kan genieten van de heerlijke kookkunsten van de vrouw des huizes.

http://www.caballito.be/

Adresse

Calle Cantabria/Carrer de Cantabria 10, 03720 Benissa

Zoom

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

contactgegevensCaballito de Mar
Calle Cantabria/Carrer de Cantabria 10, 03720 Benissa.
Tel. 0034 650 285 800. Fax. 0034 965 74 75 78

Sabrina en Pierre
info@caballito.be

Last edit: vor 6 Jahren von caballito de mar

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion