Thomas Cook Sport Tenerife - Hotel Iberostar La Dalias****

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

Tenerife: overwin de Teide
Op het eiland van de 'eeuwige lente' schommelt de temperatuur het hele jaar door tussen 15 en 30°C. Dankzij deze gunstige weersomstandigheden kan je er elke dag van het jaar fietsen. Bradley Wiggins verklaart: “De omgeving van de Pico del Teide is uniek. We krijgen hier te maken met hoogte en hitte, en de wegen zijn meestal verlaten.”

Begeleiding en concept
Wij bieden iedere week ritten aan in 3 verschillende niveaus. Het verschil in niveau is niet de gemiddelde snelheid maar de afstand en het aantal hoogtemeters.  Je hebt de keuze uit ritten van 40 tot 110 kilometer per dag met 1000 tot 3000 hoogtemeters per rit.  Alle ritten worden begeleid door een internationaal team waaronder Nederlandstalige fietsgidsen.  Het parcours is overwegend bergachtig maar de stijgingspercentages schommelen tussen 3 en 8% en zijn haalbaar voor iedere getrainde fietser.  De hoogste top, Pico del Teide, ligt op 2325 meter.  Daarom ligt tijdens het fietsen de nadruk op 'bike & relax' ofwel 'ontspanning door inspanning'.  's morgens vertrekken we om 8u30 aan hotel Iberostar Las Dalias, we laden de fietsen in en vertrekken met het busje het binnenland in. Op die manier vermijden we het drukke verkeer aan de kust.  Gedurende de volledige rit blijft een volgwagen bij de fietsers, de chauffeur zorgt onderweg niet alleen voor bevoorrading en technische assistentie maar ook voor je reservekledij en de goede sfeer binnen de groep. Op de middag wordt er kort gestopt voor een broodjeslunch.  De mogelijkheid om in amper een paar uur tijd van zeeniveau naar 2.330 meter te klimmen maakt van Tenerife een unieke locatie.

4-daags begeleid fietsarrangement = € 105 per persoon

Inclusief:

 • 4 ritten naar keuze uit het weekprogramma (3 verschillende groepen per rit)
 • fietsbegeleiding door ervaren fietsbegeleider(s)
 • briefing over het parcours
 • volgwagen tijdens de ritten
 • technische assistentie
 • bevoorrading met gezonde snacks tijdens de ritten
 • broodjeslunch
 • water naar believen tijdens de ritten
 • verzekering burgerlijke aansprakelijkheid
 • ongevallen verzekering

Professioneel fietsmateriaal huren
Kies voor het Ridley Orion carbon frame, volledig Shimano Ultegra afgemonteerd. Onze promotieprijs geldt voor 6 dagen huur waarvan de looptijd start op het ogenblik dat je de fiets afhaalt.  De fietswerkplaats bevindt zich in hotel Iberostar Las Dalias.  Wie er voor kiest een eigen fiets mee te nemen naar Tenerife dient rekening te houden met een supplement voor het transport van een fietskoffer. Je wordt gevraagd je eigen pedalen en eigen fietshelm mee te brengen. Helm verplicht!

Vooraf boeken is geld besparen! Je betaalt minder dan ter plaatse en je bent zeker van je fiets.

 • €105 per fiets voor 6 dagen huur

De huurfiets wordt enkel verhuurd samen met een fietsarrangement.

http://www.thomascook.be/nl/_15117AI/iberostar-las-dalias.aspx

Adresse

Tenerife, Costa Adeje, Spanje

Zoom

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

Bel Thomas Cook Sport:
09 261 45 25 of mail sport@thomascook.be

 

 

 

 

 

Last edit: vor 8 Jahren von Bernard.V

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion