Maison Mambré

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

Chambres et Tables d'hôtes Maison Mambré is gelegen in het zuiden van Frankrijk, in de mooie vallei van de tarn op enkele kilometers van de stad Albi, die is opgenomen op de werelderfgoedlijst van Unesco.


Wij, Veerle en Wim - een belgisch koppel- ontvangen u in het voormalig buitenhuis van de kloosterorde van de Dominicanessen, waar je meteen de rust, de stilte en de schoonheid van de natuur ontdekt.
We verwennen je niet alleen met een heerlijk huisbereid ontbiijtbuffet maar ook vier avonden in de week kun je genieten van onze zeer gesmaakte table d'hôtes.


Cultuursnuivers, natuurliefhebbers en sportievelingen komen hier zeker aan hun trekken! In de nabije omgeving vind je heel wat authentieke middeleeuwse dorpen en schatjes van stadjes.

En voor wie het liever sportief aanpakt liggen hier heel wat mooie uitgestippelde natuurwandelingen èn een ganse waaier aan fietsroutes in alle niveaus voor het grijpen!

http://www.maisonmambre.com

Adresse

Marsal, Tarn, Frankrijk

Zoom

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

Chambres et Tables d'hôtes Maison Mambré
info@maisonmambre.com

Veerle en Wim Vandepitte-Teetaert
Lieu-dit Maison Mambré
81430 MARSAL (tarn)

0033 5 63 47 91 27
0033 6 73 41 97 59

Last edit: vor 6 Jahren von Maison Mambré

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion