Côté Cour

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

In RASTEAU, met zijn uitzonderlijke wijnbouwgrond, vlak bij de adembenemende landschappen van de "Dentelles des Montmirail" en in de schaduw van de Mont Ventoux, begint Monica een nieuwe uitdaging.
Verscheidene maanden van hard werken waren nodig om dit domein te ontmantelen, te "herdenken" en om te vormen in een aangenaam gastenhuis van 425 m2 en om het haar schoonheid van weleer terug te geven zonder afbreuk te doen aan het hedendaags comfort.

De Gîte

De gîte van 85 m2 - hoewel omringd door de mas - is toch volledig onafhankelijk.
Zij omvat :
* Op het gelijkvloers : een groot terras, een open keuken die uitgeeft op de woon- en eetkamer
* Op de eerste verdieping : twee slaapkamers : één van 15 m2 met een dubbelˇ bed van 160 cm en een tweede van 16 m2 met een dubbel bed van 140 cm en een enkel bed van 90 cm.
* Apart toilet en badkamer.

Deze gîte is uitgerust voor 5 personen. En u beschikt er over : wasmachine, vaatwasser, oven, gasvuur met 4 branders, microgolfoven, ijskast/diepvriescombinatie, koffiezet, toaster, mixer, waterketel, BBQ, wifi, TV, dvd-speler
Parkeerplaats.
Het verwarmd zwembad  dat gedeeld wordt met de eigenares en eventuele andere gasten - is open van 10u tot 22u.
Bedlinnen, handdoeken en keukenhanddoeken inbegrepen, maar badlakens voor het zwembad echter niet.


De Kamers

Vroeger boerderij, maar ook zijdefabriekje, een tijdlang school en natuurlijk ook woning. Nu heeft elke kamer heeft zijn eigen aparte ingang, beschikt over alle eigentijds comfort. En één ervan is aangepast voor personen met beperkte mobiliteit.
* Wifi
* Parking
* Badjassen en handdoeken voor het zwembad ter beschikking
* Het verwarmd zwembad ? dat gedeeld wordt met de eigenares en eventuele andere gasten - is open van 10u tot 22u.

Eten

* Het accent ligt natuurlijk op de franse keuken, maar de invloed van haar vele reizen, haar vlaamse afkomst en een vijfentwintigjarig huwelijk met een italiaan, komt onoverkomenlijk hier en daar piepen in haar creaties.
* Ontbijt van 8 tot 10 u.
Avondeten op aanvraag vanaf 19h30.
Prijs : 30€ zonder drank.

http://www.rasteau-cote-cour.fr

Adresse

Rasteau, Frankrijk

Zoom

Sorry, there is no information in your language for this point of interest. We do have this information in other languages:

Niederländisch

Côté Cour - Monique Krynen - 1, rue de la République - 84110 Rasteau - France - Tel. +33 6 19 44 42 81 - +33 9 81 09 22 36
Email : contact@rasteau-cote-cour.fr

http://www.rasteau-cote-cour.fr/

Last edit: vor 7 Jahren von Monique Krynen

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion