Folgen  

Koude

von Kristine den Montag 18 Januar 2016 21:32

Vandaag was een koude ijsdag voorspelt,en dat werd het ook ;-)

Maar kou is geen reden om niet op mijn fietske te kruipen .

Rond 13.30 goed ingeduffeld vertrokken voor mijn vaste wintertoer

Deze toer rijdt ik bij koude of slecht weer daar ik hem overal zowat kan inkorten.

De kou viel goed mee vond ik,voor mij is het vooral afwachten hoe mijn tenen het uithouden,ik heb namelijk veel last van wintertenen en een slechte doorbloeding in mijn ledematen.

Met de Northwave celsius artic schoenen aan de voeten viel dit eigenlijk redelijk goed mee,teminste toch tot ongeveer half weg mijn rit daar op een straat gekomen waar ze afwisselend lang beide zijde van de straat parkeerplaatsen hebben gemaakt en dit in een vrij smalle straat.Dus geen mogelijkheid om met strooiwagen door te komen.

Ijs en sneeuw maakte het hier dus zeer gevaarlijk en dwongen met tot stapvoets rijden,hierdoor geraakte ik afgekoeld en dan voornamelijk de voeten.

Na dit euvel de weg vervolgt in snel tempo om alzo toch terug warm te krijgen dit lukte vrij goed maar de voeten kregen het toch niet meer gezellig warm ;-)

Bij thuiskomst waren het dan ook ijsblokken :-(  even opwarmen voor het houtvuur en de tenen rustig terug op temperatuur laten komen waarna een lekkere douche super deugd deed .

Oké het was koud maar de mooie landschappen rondom mij en het gevoel dat ik teminste toch had kunnen sporten en veilig terug thuis was maakte het de moeite waard

|

Kommentare

Agostinho (Niederländisch)

In het gamma van Sealskinz heb je waterdichte sokken. Ik heb er althans nooit koude voeten mee gehad. En de lengte gaat van kort tot lang (kniehoogte). Ideaal in deze temperaturen. Deze 2 verkoopadressen liggen voor jou het kortste bij.
DIDE SPORT B.V.B.A.
Leuvensesteenweg 208
3370 Boutersem
DE PAARDENSMIDSE
Wilderenlaan 20
3803 Sint-truiden
Andere adressen vind je op volgende site.
http://www.wolvenberg.be/?page=dealers&l=be&b=sealskinz

vor 8 Jahren - Nicht zutreffend

Kristine (Niederländisch)

De zoon heeft deze ook om te mtb en is daar ook zeer tevreden over

vor 8 Jahren - Nicht zutreffend

Jan (Niederländisch)

Heb je nooit overschoentjes overwogen? Met deze temperaturen fiets ik rond met mijn gewone schoenen, maar wel met twee paar sokken en overschoentjes. Dat werkt ook, tenzij het nog een graad of tien kouder zou worden.

vor 8 Jahren - Nicht zutreffend

Kristine (Niederländisch)

Draag nortwave celsius artic en daarover overschoenen en erin dikke kousen. 😞

vor 8 Jahren - Nicht zutreffend

Cate (Niederländisch)

Bij dit weer kun je idd nog mooie trips maken, wegens voldoende ingeduffeld en als het tenminste niet sneeuwt en de banen er goed bij liggen. Bij jullie ligt er wel sneeuw (en ijs), bij ons helemaal niets. Dus dubbel chapeau voor jou !

vor 8 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion