Folgen  

Dag 16, zaterdag 19 december 2015: Happy ending! (Bangkok → Zaventem)

von Jan den Sonntag 27 Dezember 2015 23:56

De laatste dag: tijd om nog enkele in- en aankopen te doen. In de drukte van Chinatown vinden we onder andere duct tape (om onze fietsdozen dicht te plakken) en twee T-shirtjes van Bike For Dad, des konings initiatief om de mensen aan het fietsen te krijgen (als souvenir voor twee neefjes). Omdat deze wijk bezwaarlijk ontspannend te noemen is, gaan we daarna nog een massage halen.

Ik ga voor een Thaise massage van een uur, die zoals het hoort nogal pijnlijk-op-de-goede-manier is. Terwijl vrouwlief nóg eens anderhalf uur extra haar voeten onder handen laat nemen, neem ik de benen om mijn ogen in de buurt de kost te geven. Aan de "special testicle massage" enkele huizen verder zou ik volgens mij geen bal vinden, en ook de "Thai Boys" nog wat later spreken me niet aan, ook al spreken ze mij letterlijk genomen wel aan.

Waar ik het wél warm van krijg: een rijstkoker, om supereenvoudig de perfecte rijst klaar te maken. Een culinair souvenirtje voor onszelf. Wie weet krijgen jullie bij een volgend bezoek wel sticky rice with mango? En ja, om de reis én dit verslag op gepaste wijze af te sluiten: pad thai. Smakelijk, en tot de volgende!

|

Kommentare

Cate (Niederländisch)

Tussen het ruime aanbod aan massages blijkbaar toch geen "special treatment" voor doorwinterde fietserskuiten gevonden

vor 4 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion