Folgen  

Gante Barça

von ivan.sey den Freitag 24 März 2023 09:43

Van zondag 16 juli. tot maandag 31  juli 2023, fietsen 6 leerkrachten en 1 sympathisant van de EDUGO scholengemeenschap te Gent-Oostakker van Gent naar het zuiderse Barcelona.

 

Goed voorbereid starten we op het Spaanse plein te Gent om 9 uur en hopen met een enorme voldoening, na 16 dagen en ongeveer 1850 km trappen, in Barcelona aan te komen. Wij doen deze trip niet louter omwille van de sportieve uitdaging, maar vooral voor een doel dat ons ook professioneel echt raakt.

 

In 1928 richtte Frans Breëns, oud-leerling van het – vroegere – Technisch Instituut Glorieux de v.z.w. Breënsfonds op voor leerlingen die toen reeds met kansarmoede werden geconfronteerd. Leerlingen die om financiële redenen “hun” toekomst niet meer kunnen realiseren, komen jammer genoeg anno 2022-2023 meer en meer voor.

 

Wij willen, voor dit Breënsfonds dat binnen onze scholengemeenschap voor hen een vangnet wil zijn, deze sportieve prestatie neerzetten of liever…trappen. De trainingen komen langzaam maar zeker op gang en ieder van ons kijkt nu reeds uit naar elke tussenbeleving maar vooral... naar het moment dat wij de Ramblas zullen oprijden.

 

Uw kan ons een duwtje in de rug geven door het project rechtstreeks te steunen via het nr. BE27 7470 0969 4973 met vermelding ‘Gante - Barça’.

Sportieve groeten, Dirk, Franky, Ivan, Kasper, Pascal, Piet, Stefaan en het bevoorradingsteam Dirk, Els, Erik en Fré

 

PS. Ook van voorbereidende ritten zal je op deze blog een impressie vinden.

|

Kommentare

Jan (Niederländisch)

Weer een mooi initiatief! Staat de route ergens online?

vor 1 Jahr - Nicht zutreffend

ivan.sey (Niederländisch)

Laatste verfijningen zijn we nog aan het doorvoeren aan de routes. Binnenkort online.

vor 1 Jahr - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion