Folgen  

Wielerstage Mojacar

von Bernard den Sonntag 16 März 2014 17:57

Gisterenavond om 17 uur vertrokken uit Charleroi om dan vanuit Murcia 2 uurtjes te bussen naar Mojacar in Andalusië. Samen met 17 partners van de Belgische Wielrijders Bond. Ook onze Belgische mountainbike toppers werken hier momenteel een stage af. Het Marina Playa hotel hier in Mojacar is de uitvalsbasis van de Kortweg wielerstages.

En het moet gezegd, knappe organisatie !

Tof hotel, niets op aan te merken. Allez 't is te zeggen, het zijn vlot gegeven 4 spaanse sterren, een beetje vernieuwing hier en daar mag wel, maar alles is proper, mijn kamer ruim, de buffetten rijkelijk gevuld.

Deze ochtend hebben we een eerste rit afgewerkt, het zou niet te rap gaan. amaai... 102 km, bijna 1000 hoogtemeter en mijn Garmin gaf vaak temperatuur aan van boven de 30°. Gemiddelde snelheid 29,2 redelijk heftig. Ben benieuwd wat dat hier nog gaat geven.

Maar nu gaan we ons klaarmaken om naar de briefing over de rit van morgen te gaan in de Irish pub.Santé

Onze rit van vandaag : http://catenacycling.com/nl/workouts/detail/44029

|

Kommentare

Charles DELHAYE (Niederländisch)

Ben er verleden jaar ook geweest. Fantastische ervaring;alles is geregeld;alleen eten en fietsen moet ge doen. Wat de gemiddeldes betreft;hangt beetje af in welke groep ge rijdt,he. Na enkele dagen zijn er heelwat van de eerste groep naar groep 2 gekomen! Maar je dat moet iedereen voor zich zelf uitmaken he;een mens mag ook toch nog wat genieten tussendoor niet ?

vor 10 Jahren - Nicht zutreffend

Cate (Niederländisch)

Bernard kennende zal hij zeker wat genieten tussendoor, maar zal hij voor de dood niet naar groep 2 gaan 😊. Benieuwd dus naar het vervolg...

vor 10 Jahren - Nicht zutreffend

Charles DELHAYE (Niederländisch)

Vrijheid,blijheid he Cate. Alleen stelde ik vast verleden jaar dat er velen waren die met groep 1 wilden rijden en na 2 -3 dagen toch moesten toegeven dat het wat hoog gegrepen was. Is dit een schande?Iedereen heeft zijn capaciteiten,zijn mogelijkheden en zijn...gebreken. Moeder natuur heeft ons dit gegeven,dus als men dit niet kan toegeven,ja dan vrees ik dat er een probleem is. Maar mij niet gelaten hoor,ik heb er geen last van!

vor 10 Jahren - Nicht zutreffend

Heerser (Niederländisch)

Veel plezier daar Bernard en geef er maar ne lap op dat ik geen klachten hoor ... haha

vor 10 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion