Braga – Bom Jesus – Sameiro – Braga

den: 4.7.2014 von Jan

Radfahren

Trainingsdaten

Distanz 19.58 km
Dauer 00h 59m 19s
Durchschnittsgeschwindigkeit 19.81 km/h
Höhenmesser 400 m
Verbrannte Kalorien 514 kCal

diese Route herunterladen (gpx)  

Trainingsbedingungen

Met de net gerepareerde Brompton naar de bedevaartsoorden van Bom Jesus en Sameiro. In gewone mensenkleren, wat ik me achteraf toch wel bekloeg. Zweetmans Zweetbakker.

Foto's: http://catenacycling.com/nl/public-profile/blogs/detail/jan/591

Kommentare

Agostinho (Niederländisch)

Mooie steek. Ben ooit vanuit Braga richting Chavez gereden over de N103 om dan in buurt van Verin de Spaanse grens over te steken. Ik reed daar langs het stuwmeer van Venda Nova en de rio Rabagâo.

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Jan (Niederländisch)

Dan hebt ge het mooiste stuk gemist, denk ik. Ofwel hebben wij gewoon een domme omweg genomen. 😊 Chaves is voor het verslag van morgen.

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Agostinho (Niederländisch)

Ik moest die weg wel nemen vermits ik met de vrachtwagen was. Het was al donker en het enige wat ik mij nog herinner is, dat ik op een gegeven ogenblik een enkele boom zag staan en de weg was dermate slecht dat ik niet wist of hij links of rechts naast die boom lag. Ik had enkele weken daarvoor een reportage gezien van de rally van Portugal. Die werd blijkbaar op dat soort wegen gereden. Verschrikkelijk. Dat was +- 25 jaar geleden. Ik neem aan dat de wegen nu fel verbeterd zijn. Na de heraanleg van de weg van Vilar Formoso naar Albergaria, ben ik er nog een keer geweest. Daarna is voor ons het Portugese avontuur geëindigd. Jammer, want dat waren mooie ritten.

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Jan (Niederländisch)

De wegen zijn inderdaad relatief goed, maar fietspaden zijn er nog altijd niet doorgedrongen. Meestal geen probleem, maar het viel ons wel op.

En tiens, ik dacht dat er iemand onlangs op pensioen gegaan was en dus nu genoeg tijd om aan nieuwe avonturen te beginnen? 😉

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Agostinho (Niederländisch)

Da's twee keer juist. Op pensioen en tijd genoeg. Alleen... de ambitie ontbreekt. En, er is nog een echtgenote die daarmee akkoord moet gaan. Ze fietst ook graag maar, het moet vlak blijven. 't Zal voorlopig bij een natte droom blijven. 😉

vor 9 Jahren - Nicht zutreffend

Fügen Sie Ihre Kommentare hinzu

Catena : die One-Stop-Cycling-Community

auf dem neuesten Stand bleiben

partner…

Birzman Q-Cycling
Merida Centurion